Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalman adaylıgını cekebilir,baska aday cıkmazsa kulüp kayyuma devredilebilir diyolar

öyle bi durumda aysal devam eder,bırakmaz kulübü

Koskoca kulübe başkan adayı çıkmamasını anlıyorum.Aysal arkasında tam bir enkaz bırakıyor.Bu takımla başarı yakalanamayacağını aklı başında ki herkes rahatlıkla görebilir.O yüzden kim gelirse gelsin alınan bir kaç mağlubiyette Aysal'ın müritleri tarafından gelen gideni arattı yea istifa diye ağlayacaklar.
O yüzden herkes Aysal'a kalması gerektiğini telkin ediyor.Şu dönemde seçim kararı almakta hiç bir mantıkla açıklanamaz zaten.

1. Aysal aday olursa yeni yönetiminin icinde olacak.
2. Dürüst kendisi baskan adayi olacak (pek ihtimal vermiyorum).

haa simdi anladim ya...

insan sunu dogru düzgün yazar...

ali dürüst, ünal aysal'in baskanliga adayligini koymasi halinde onun ekibinde yer alirim demek istemis.

1. Aysal aday olursa yeni yönetiminin icinde olacak.
2. Dürüst kendisi baskan adayi olacak (pek ihtimal vermiyorum).

haa simdi anladim ya...

insan sunu dogru düzgün yazar...

ali dürüst, ünal aysal'in baskanliga adayligini koymasi halinde sadece onun ekibinde yer alirim, baska adayin listesinde yer almam demek istemis.

1 acaip saçma şeyler dönüyor ama bizim taraftarımız bunları görmek yerine aysala yalvarıyor dön diye
bundan önceki seçimlerde çok fazla aday çıkar hepsi başkan olmak isterdi seçilemezdi şimdi başkan adayı aranıyor bir tane delikanlı alp yalman çıktı
onun haricinde aday çıkmıyor neden? koca klübe başkanlık yapıcak adammı yok yoksa bu borcun klübün bu durumunun altına kimse girmekmi istemiyor

2 aysal tarafından terimci diye kovulan dürüst ve Albayrak şimdi bi anda aysalcı kesildi.onun yönetiminde aday olcaklarmış enteresan hakikaten kısa vadede
çokmu para lazım klübe aysaldan başkası veremezmi yada başka şeylermi var beni kovan adamın ayağına gidip neden yalvarayım

3 buda benim fikrim tek aday alp yalmansa bu Albayrak dürüst hakikaten klübü düşünüyorlarsa girerler listeden seçilirler en iyi yönetimle takıma hizmet ederler
bizim bilmediğimiz bir şeyler dönüyor ama kokusu yakında çıkar ama sayın aysala yalvaranlara dön diyenlere asla katılmıyor giderse gider gelen ilk başkan değil sonda olmaz ayrıca son iki senede de klübü mahvetti 3 senede gelen 2 şampiyonluk olmasa bi kişi aysalın adını anmazdı ama kusura bakmasın o şampiyonluklar
terim dürüst ve albayrağın eseri bunu daha iyi gördük.güle güle aysal umarım dönmezsin.

1 acaip saçma şeyler dönüyor ama bizim taraftarımız bunları görmek yerine aysala yalvarıyor dön diye
bundan önceki seçimlerde çok fazla aday çıkar hepsi başkan olmak isterdi seçilemezdi şimdi başkan adayı aranıyor bir tane delikanlı alp yalman çıktı
onun haricinde aday çıkmıyor neden? koca klübe başkanlık yapıcak adammı yok yoksa bu borcun klübün bu durumunun altına kimse girmekmi istemiyor

2 aysal tarafından terimci diye kovulan dürüst ve Albayrak şimdi bi anda aysalcı kesildi.onun yönetiminde aday olcaklarmış enteresan hakikaten kısa vadede
çokmu para lazım klübe aysaldan başkası veremezmi yada başka şeylermi var beni kovan adamın ayağına gidip neden yalvarayım

3 buda benim fikrim tek aday alp yalmansa bu Albayrak dürüst hakikaten klübü düşünüyorlarsa girerler listeden seçilirler en iyi yönetimle takıma hizmet ederler
bizim bilmediğimiz bir şeyler dönüyor ama kokusu yakında çıkar ama sayın aysala yalvaranlara dön diyenlere asla katılmıyor giderse gider gelen ilk başkan değil sonda olmaz ayrıca son iki senede de klübü mahvetti 3 senede gelen 2 şampiyonluk olmasa bi kişi aysalın adını anmazdı ama kusura bakmasın o şampiyonluklar
terim dürüst ve albayrağın eseri bunu daha iyi gördük.güle güle aysal umarım dönmezsin.
Yahu forumda fbli olduğunu anlamayan tek kisi kalmadi, hala gelip mesaj atiyorsun.

Yeterince acik degil mi? Kirac, Aysal, GSli isadamlari, hard Terimci taraftarlar haric taraftar hepsi Aysali istiyor. Malum takimin yönettiği medya, Kozak, GSyi bitme noktasina getiren Polat yönetimiyse Aysalin gitmesini istiyor. Son günlerde 60 milyon euro cikti. Merak ettim, arastirdim. Hakan cikarmis aylar önce. Birde uyanik, algi yönetimi yapacak. Bakkal hesabi yapar gibi Aysala salliyor. :D

Before Aysal/After Aysal yapalim. Tüm verileri karsilastiralim. Oyuncu portföyü, büyüme, altyapi, scouting, yatirimlar, forma satislari vs. Karsilastirin, neden Kirac ve Dürüst, GSli isadamlari illa Aysal diyor, niye malum takimin yönettiği medya vs niye gitsin diyor anlarsiniz.

Valla Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak´i yeniden kazanmak varken, Baskan bunu reddedip Galatasaray´a zarar verirse, bu sefer Baskan´dan sogurum.

Galatasaray menfaatlerinden bahsediyoruz. 4 tane 80 küsür yasinda herif elestiri yapti diye Galatasaray´a zarar vermek Ünal Aysal´a yakismaz.

Biz senin arkandayiz. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak hata yapmana ragmen yeniden seninle olmayi kabul ediyor, sen hayir diyemezsin.

Haldun Üstünel´i de al yönetime, sonra kimi aliyorsan al. Bu 3 adami istiyorum ben. Baskan bize zarar vermemeli.

Ali Dürüst adaylığını koysa bile yalanlar bunu, son güne kadar beklemek lazım :D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt