Gomisi satip yerine santrafor alamayan çapsız yönetim, CL' de gruptan çıkmayı ve TSL de ki şampiyonlugu satmışlardir. Fazla söze gerek yok. Bu kadro ile yapabileceğimizin en iyisi bu.
Peki yonetim gomisi hatali satti veya yerini dolduramadi kabul
Fb nin santraforu slimani resmi 10+ macta kac golde ? Frey icin dusunceniz ? Onlarda da rvp , sow , emenike , kuyt lardan buraya dusmedi mi
Basaksehir senelerdir tek adebayor ile idare etmiyor mu ? Yani yanina alinan napolioni ya da bajic bize gelse kufredersiniz
Hele bjk ? Demba ba tuttu sattilar , gomez tuttu o da gitti , aboubakar i 10 a almadilar gitti
Cenk leblebi gibi gol atarken gonderdiler devre arasi , ve ligi 4 uncu bitirdiler , negredo tam gol atmaya basladi 1 milyona sattilar
Son mac vagner taraftara el kol yaparken mustafa pektemekten medet umuyorlardi
GS de olmayan forvet denilen eren in saydiklarimdan hepsinden fazla golu var
Ne cenk i ne taliscayi ne aboubakari ne de negredo yu tutabildiler , yerini de dolduramadilar
GS ye kizin ama bunlari da gorun .. ki bunlar iyi zamanlarimiz , daha da dusecek seviye , bundan kacis yok
Sen 7 TL para kazandiginda avrupalinin 1 euro kazancina geliyorsun . Atiyorum italya ligi 8 incisi 30 milyon euro yayin geliri aliyor , 200 milyon tl ediyor senin paranla , sen sampiyon olsan 70-80 aliyorsun
Iyi oyuncular da elbette hem vitrin hem parayi seciyor . Eskiden ucuk rakamlar odeyip akil celebiliyordun , artik o da yok ..
Yorumlari yaparken bunlari da dusunup hesaba katin