Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.137
- 35.220
- 3.758
Taraftarın reaksiyonunu merak ediyorum yine 30binlerde kalırsak çok çok yazık olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarın reaksiyonunu merak ediyorum yine 30binlerde kalırsak çok çok yazık olur
- Feghouli ritmini artırıyor
- Onyekuru %60 haliyle Feneri duman etti şuanki hali bile yetiyor
- Falcao da diri gözüktü Fener maçında
- Emre zaten formda
Feghouli ----------- Emre --------------- Onyekuru
------------------ --Falcao -------------------------
4 atarız
Tebrik ederim devamini dilerim2 yilda yaklasik 16.000 mesaj atmisim
way be
Tebrik ederim devamini dilerim
abi kesinlikle haklısın ve çok daha güzel olanı şu ki Bizim topçuların açıklamalarını falan okudum onlarda kesinlikle bir rehavet hali yok.Bizden çok daha ciddiye alıyorlar gibi açıklamaları her maçı.O yüzden bizim Aslanlara acayip bir güvenim varArtık maç maç düşünme zamanıdır. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. Potaya girdik. Sonu şampiyonluk olsun. Biz kazandıkça gerisinin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor.
Nando
Mariano Donk Marcao Saracchi
Seri
Emre Ömer
Fegh Falcao Onye
5-6:0 felan bitebilir
duz bira mı içtin gene kafan güzel3-4 oldumu
Feg cikarip, sekidika ya almali 75de
Omeride 80de cikarip taylani almali
duz bira mı içtin gene kafan güzel
Linnes Marianoyok yaw, sinyor berim biraz rotasyon yapmasi lazim
Süper Lig'in 19. Haftasında Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem nedeniyle ertelenen Btc Turk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor ve 21. Haftasında kötü hava ve ulaşım koşulları sonucu Çaykur Rizespor'un İzmir'e gidememesi nedeniyle ertelenen Göztepe-Çaykur Rizespor maçlarının oynanacağı tarihler belli oldu.Bu hamsilerin Malatya maçı ne zaman belli oldu mu ? Neyi bekliyorlar acaba
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi