Taraftarın reaksiyonunu merak ediyorum yine 30binlerde kalırsak çok çok yazık olur

Hücumda etkili oluruz takım olarak önde basarak başlayacağız bu belli zaten erken bir gol kilidi çözer ...

Artık maç maç düşünme zamanıdır. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. Potaya girdik. Sonu şampiyonluk olsun. Biz kazandıkça gerisinin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor.
abi kesinlikle haklısın ve çok daha güzel olanı şu ki Bizim topçuların açıklamalarını falan okudum onlarda kesinlikle bir rehavet hali yok.Bizden çok daha ciddiye alıyorlar gibi açıklamaları her maçı.O yüzden bizim Aslanlara acayip bir güvenim var

Bir zafer sarhoşluğu hakim sanki.
stadda eğlence haberi okudum yalan değilse ne alaka şampiyonmu olduk?Süreci iyi yönetmek koyup geçmek gerek.
Fenerbahçe maçı çok kolaydı çünkü kuşlar iğrenç 4 haftada 1 puan almış bir takım her maç öyle olmaz.

Nando
Mariano Donk Marcao Saracchi
Seri
Emre Ömer
Fegh Falcao Onye

5-6:0 felan bitebilir

Bu hamsilerin Malatya maçı ne zaman belli oldu mu ? Neyi bekliyorlar acaba

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Süper Lig'in 19. Haftasında Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem nedeniyle ertelenen Btc Turk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor ve 21. Haftasında kötü hava ve ulaşım koşulları sonucu Çaykur Rizespor'un İzmir'e gidememesi nedeniyle ertelenen Göztepe-Çaykur Rizespor maçlarının oynanacağı tarihler belli oldu.
Buna göre;

Btc Turk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor karşılaşması 11 Mart Çarşamba günü saat 20.00'de,

Göztepe-Çaykur Rizespor müsabakası da 17 Mart Salı günü saat 20.00'de oynanacak.

Geri
Üst Alt