Hiç küçümsemeyin, inanılmaz zor maç.
Yenmek için değil, yenilmemeye oynayacak bir rakip. Bir kapaniverirler, 50-60 dk kilidi acamazsin, sonra bir duran top/penaltı vb kaza kurşunu ile 1-0 geriye düşersin, bulur bulur atamazsın, bir bakmışsın geçen haftaki galibiyetin hiçbir önemi kalmamış.
Keza Drogba-Sneijderli sezonda, Gençlerbirliği'ne içeride 1-0 yenilmistik. Hatta Drogba penaltı kaçırmıştı. (Gerçi o sezon yine sampiyon olmuştuk)

Farklı bir galibiyet Galatasaray düşmanlarının tadını kaçıracaktır.

Hiç küçümsemeyin, inanılmaz zor maç.
Yenmek için değil, yenilmemeye oynayacak bir rakip. Bir kapaniverirler, 50-60 dk kilidi acamazsin, sonra bir duran top/penaltı vb kaza kurşunu ile 1-0 geriye düşersin, bulur bulur atamazsın, bir bakmışsın geçen haftaki galibiyetin hiçbir önemi kalmamış.
Keza Drogba-Sneijderli sezonda, Gençlerbirliği'ne içeride 1-0 yenilmistik. Hatta Drogba penaltı kaçırmıştı. (Gerçi o sezon yine sampiyon olmuştuk)
Aynen havaya girmeye gerek yok, küme düştü denilen ligin sondan 2.cisi watford liverpoola tecavüz ediyor şuan mesela

Sio, Sessegnon bu ikisini durdursak etkin olamazlar. Defansı çok kötü Gençler'in. İlk yarıda atarsak fark olur.

şu takım feneri kadıköyde eze eze yendi ağlattı adeta ama görsele bakınca yine gerilmemek elde değil
ER9zNClXUAELdv9.png

umarim terim ayaklari yere bastirmaya saglamistir. Falcao, Muslera, Donk, mariano, Seri de problem görmüyorum'da, Ömer,Fegh,Emre A., Onye Saracchi felan icin bunu diyemem

Nando
Mariano Donk Marcao Saracchi
Seri
Emre Ömer
Fegh Falcao Onye

Gol atamayınca strese girmemek lazım ama hakeme de dikkat etmek gerek. Ligi trabzona kupayı fenere vermeye çalışıyorlar. Hakemi de yenmemiz gereken bir maç. Düzgün bir maç yönetince maç alamıyorsun. Halil umut meler örneğinde görüyoruz. UEFA en iyi hakem seçti ama adam maç alamadı. Gs yi doğrayın maçı alın diyor MHK. Konsantrasyon !

5 Gol bekliyorum ....
Falcao Abi yap bize bi Güzellik.
Onyekuru Patlama bekliyorum yegen .

Geri
Üst Alt