Bence hala acemiler. Perşembe günü cezaları onayarak maç öncesi ortamı gerecekler. Maç günü olumsuz karar açıklanırsa burda siyaset de devreye girmiş demektir. Çok sıkıntılı günler bekler ülke futbolunu

Andone 'un cezalı olduğuna inanmıyorum. Resmi açıklama görmem lazım, inanmıyorum. Cezası varsa, birgün İngiltere'ye geri dönerse o zaman çeker. Neden burada çeksin?

Tahkim Fatih Terim 'in cezasını onayarak Cuma 'yı bize gergin hale getirebilir.

Hakem konuşmayı sevmem ama Ali Palabıyık olunca, "senaryoya dikkat etmek gerek" demek istiyorum.
YahubSuarez adamı.ısırdı ceza aldi gitti Barcelonada oynadi ne cezasi

Yarın bence cezayı onayacaklar ve meydan okuyacaklar ve yarından sonra lig için ya herro merro dönemi başlayacak.

MADDE 38 – SPORTMENLİĞE AYKIRI AÇIKLAMALAR
(1) Basın ve yayın organları veya sosyal medya aracılığıyla sportmenliğe, spor ahlakına
veya fair-play anlayışına aykırı açıklamalarda bulunan; açıklamaları ile TFF’nin saygınlığını
zedeleyen, futbolun değerini düşüren, sporda şiddet veya düzensizliği teşvik eden, taraftar
eylemlerine sebebiyet verebilecek mahiyette beyanlarda bulunan, spor müsabakalarının
taraflarını, spor kulübü veya TFF yöneticilerini rencide edebilecek ya da bu kişilere husumet
duyulmasına neden olabilecek şekilde açıklamada bulunan;
(a) Futbolculara 2 ila 6 müsabakadan men cezası,
(b) Kulüplerin yöneticilerine 45 ila 120 gün arasında hak mahrumiyeti cezası ve Süper Lig
kulübü yöneticileri için 30.000.-TL’den 140.000.-TL’ye kadar, 1. Lig kulübü yöneticileri için
15.000.-TL’den 65.000.-TL’ye kadar, 2. Lig kulübü yöneticileri için 10.000.-TL’den 25.000.-
TL’ye kadar, 3. Lig kulübü yöneticileri için 5.000.-TL’den 10.000.-TL’ye kadar para cezası,
(c) Görevlilere ve diğer kişilere, 3 ila 7 müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş
yasağı veya 21 ila 45 gün arasında hak mahrumiyeti cezası,
verilir.

Indirimle 2 maça düşmesi mümkün görünmüyor. Bu ceza ya kaldırılacak ya kaldırılacak!

SM-A105F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen hakkını savunamazsan 4 maç 10 a bile çıkar.
Aynen öyle ben olsam bende yaparım rakibim bakıyorum zayıf bir çelme daha atmak için uğraşırım
Yazıyla filan hak savunulamaz yazıyla hak savunma Kanada da finlandiyada filan olur
Hadi yönetim korkak ama taraftar nasıl korkak olur ultraslan yani taraftar kimseden korkmasına gerek yok herturlu eylemi yapabilirler ama acizce 1 yazinyayinladilar sonra arazi oldular

Bu sene şampiyonluk giderse bunun sorumlusu ne hoca ne takım olur

Önce korkak yönetime sonra taraftarın lideri olan ultraslan grubuna yazar

En son söveceğim ana avrat ulan b. K mu var her maç cuma hadi bu maç ŞL için öncekiler neydi.. Bir zevkim halı saha var cuma 10-11 bir de cimbomumun maçları kaç haftadır çakışıyor yaw şaka gibi her maçı yarım yamalak izliyom.

En son söveceğim ana avrat ulan b. K mu var her maç cuma hadi bu maç ŞL için öncekiler neydi.. Bir zevkim halı saha var cuma 10-11 bir de cimbomumun maçları kaç haftadır çakışıyor yaw şaka gibi her maçı yarım yamalak izliyom.
cimbomu hali saha macina satiyomusun yani :crushed:

Offfff kan kokusu aliyorum nedense.Agzima tuzlu tadi da geliyor.Cok acayip,cok guzel oyşşş

....
damn shame

halı sahayı ekmeyerek biraz kuşsal reaksiyonla gösteriyorsun sanrm renktaş

Gs store online niye futbolcularin ismiyle hazir formalar yok? Illaki bizmi yazdirmamiz lazim?
Sakın gsstore online forma alıyım deme Falcao 9 sipariş ettim boş forma yollamışlar böyle amatörlük görmedim hayatımda,arıyoruz özür dileriz falan da demiyolar,iadeyle uğraşacaz şimdi bi de,yemin ettim gsstoredan çöp almam daha

İki yıldır geçtiğimiz zorlu süreci kupalarla süslediğimiz bu zamanda, diğer kulüpler bize fazlasıyla bilendiler. Görünen o ki; türk futbolunun yetkili merciileri de bize bilenmiş. 1905 açıklaması ve Fener maçı öncesinde son iç saha maçımızda Palabıyık ataması tesadüf olamaz. "Biz tek, siz hepiniz" sözünün en yakıştığı sene, bu sene. Sakin kalmakta, birlikte olmakta fayda var. Provokasyonlara gelmeyelim, istediklerini vermeyelim. Onlara cehennemi sezon sonunda yaşatalım 23. şampiyonluk ile. Maça gelirsek, Lemina'nın çalımlar, Falcao'nun goller attığı bir maç olsun, çok bekledik. Çok özledik.

Geri
Üst Alt