Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte tam bir şampiyonluk havasıBence hala acemiler. Perşembe günü cezaları onayarak maç öncesi ortamı gerecekler. Maç günü olumsuz karar açıklanırsa burda siyaset de devreye girmiş demektir. Çok sıkıntılı günler bekler ülke futbolunu
YahubSuarez adamı.ısırdı ceza aldi gitti Barcelonada oynadi ne cezasiAndone 'un cezalı olduğuna inanmıyorum. Resmi açıklama görmem lazım, inanmıyorum. Cezası varsa, birgün İngiltere'ye geri dönerse o zaman çeker. Neden burada çeksin?
Tahkim Fatih Terim 'in cezasını onayarak Cuma 'yı bize gergin hale getirebilir.
Hakem konuşmayı sevmem ama Ali Palabıyık olunca, "senaryoya dikkat etmek gerek" demek istiyorum.
Yarın bence cezayı onayacaklar ve meydan okuyacaklar ve yarından sonra lig için ya herro merro dönemi başlayacak.
Aynen öyle ben olsam bende yaparım rakibim bakıyorum zayıf bir çelme daha atmak için uğraşırımSen hakkını savunamazsan 4 maç 10 a bile çıkar.
cimbomu hali saha macina satiyomusun yaniEn son söveceğim ana avrat ulan b. K mu var her maç cuma hadi bu maç ŞL için öncekiler neydi.. Bir zevkim halı saha var cuma 10-11 bir de cimbomumun maçları kaç haftadır çakışıyor yaw şaka gibi her maçı yarım yamalak izliyom.

En son söveceğim ana avrat ulan b. K mu var her maç cuma hadi bu maç ŞL için öncekiler neydi.. Bir zevkim halı saha var cuma 10-11 bir de cimbomumun maçları kaç haftadır çakışıyor yaw şaka gibi her maçı yarım yamalak izliyom.
halı sahayı ekmeyerek biraz kuşsal reaksiyonla gösteriyorsun sanrm renktaşEn son söveceğim ana avrat ulan b. K mu var her maç cuma hadi bu maç ŞL için öncekiler neydi.. Bir zevkim halı saha var cuma 10-11 bir de cimbomumun maçları kaç haftadır çakışıyor yaw şaka gibi her maçı yarım yamalak izliyom.
Sakın gsstore online forma alıyım deme Falcao 9 sipariş ettim boş forma yollamışlar böyle amatörlük görmedim hayatımda,arıyoruz özür dileriz falan da demiyolar,iadeyle uğraşacaz şimdi bi de,yemin ettim gsstoredan çöp almam dahaGs store online niye futbolcularin ismiyle hazir formalar yok? Illaki bizmi yazdirmamiz lazim?