Sanki kenarda olunca kanser olmuyoruz, kendimizi kandırmayı bırakalım 78e kadar bekleyip selçuğu alan yine bu hoca.
Sıkıldım ben artık bu işlerden cidden ilk 11 başlığına yazdım tam 7 tane oyuncu alabilirsin sen git en gereksiz iki tanesini maça sok bunun adı farklı yahu sabotaj resmen. Ligin başından beri aynı hakiki forveti çıkarıp babeli forvete atıyorsun ve takımı geriye çekiyorsun bu dahi fikrin sahibi kimse bu 3. maç ve ısrarla aynı boku oynamaya devam
Sanki kenarda olunca kanser olmuyoruz, kendimizi kandırmayı bırakalım 78e kadar bekleyip selçuğu alan yine bu hoca.
Sıkıldım ben artık bu işlerden cidden ilk 11 başlığına yazdım tam 7 tane oyuncu alabilirsin sen git en gereksiz iki tanesini maça sok bunun adı farklı yahu sabotaj resmen. Ligin başından beri aynı hakiki forveti çıkarıp babeli forvete atıyorsun ve takımı geriye çekiyorsun bu dahi fikrin sahibi kimse bu 3. maç ve ısrarla aynı boku oynamaya devam edecek.
Emekli ol artik dedim daha gecen sezon bitmeden. Hocanin genel anlamda oynanan oyun acisindan bakicaz olursak hic bir pozitif etkisi olmadiginin farkindayim.
Ama bu mac kacirdigimiz gollere ve gereksizce yapilan faullere yazar. Hoca kenarda olsa farkeder miydi, buyuk ihtimal etmezdi ama mudahele etme olanagi olmadigindan onun yetersizligini bu maclik gormezden gelicez.