70de emreyle falcaoyu soksa mac 0-3 biterdi. Beynine soktuklarimin beyninde gol yeme korkusundan baska bir sey yok ki.
Yav 1-0 ı ne zaman koruyabilmişsin ki yine aynı şeyi deniyorsun diye de sormuyor kimse bunlara. Konya maçının birebir aynısını yaşadık resmen. Bende böyle her an hata yapabilecek savunma 4 lüsü olsa, savunma oynatmam takıma,gerizekalı mıyım abi rakibin benim en güçsüz yerimi kullanmasına izin vereyim.Gol yeme korkusu olan adam savunma oynatamaz bu takıma o kadar net yani bu. Modern futboldan uzak o kadar örümcek kafalı teknik heyite sahibiz ki ne desek boş.

Ben bu sene ümidi kestim. Bu kadar beceriksizliklerle şampiyon olunmaz. Ben taraftar halimle 60tan itibaren golün yavaş yavaş geldiğini görüyorum ama bu çöp tenekeleri sadece izliyor. Her maç stres sıkıntı vallahi bıktım. Uzunca bi süre maç izlemeyi düşünmüyorum. Biz kendimizi parçalıyoruz ama hocasından tut çaycısına kadar kimsenin umrunda değil.

Ömer gibi defansif anlamda rezalet bir adamın orta sahadan alıp sol beke koyulması kesinlike istifa sebebidir.
Eğerki bu adam görevden alınmazsa Fatih terimde gitsin.

Lemina ruhsuzu gerizekalı gibi o dakikada faul yaparsa normal.
Ama gerizekalı bitmiyor ki lemina olmasa ömer var o olmasa marcao var..
Bir şekilde birisi çıkıyor

Başta demode Terim olmak üzere tüm teknik ekip defolup gitmeli şu takımdan. Yaptıştınız sülük gibi ulan yeter be her hafta sonu ızdırap. Defolun gidin bırakın şu kulübün yakasını.!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cacık olmaz bu takımdan deplasmanda kaç sene oldu adam gibi maç alamıyoruz...
Bu kadar adam al ama oynanan futbola bak...
ilk yarı itibarı ile uzun süredir ilk defa bu kadar rahat deplasmandan puan çıkartıcaktık ama oyuncu değişiklikleri ve takım sağolsun

oyuncu değişikliği rezaletinin açıklanacak bi durumu yok. KEPARZOD

Sanki kenarda olunca kanser olmuyoruz, kendimizi kandırmayı bırakalım 78e kadar bekleyip selçuğu alan yine bu hoca.
Sıkıldım ben artık bu işlerden cidden ilk 11 başlığına yazdım tam 7 tane oyuncu alabilirsin sen git en gereksiz iki tanesini maça sok bunun adı farklı yahu sabotaj resmen. Ligin başından beri aynı hakiki forveti çıkarıp babeli forvete atıyorsun ve takımı geriye çekiyorsun bu dahi fikrin sahibi kimse bu 3. maç ve ısrarla aynı boku oynamaya devam
Sanki kenarda olunca kanser olmuyoruz, kendimizi kandırmayı bırakalım 78e kadar bekleyip selçuğu alan yine bu hoca.
Sıkıldım ben artık bu işlerden cidden ilk 11 başlığına yazdım tam 7 tane oyuncu alabilirsin sen git en gereksiz iki tanesini maça sok bunun adı farklı yahu sabotaj resmen. Ligin başından beri aynı hakiki forveti çıkarıp babeli forvete atıyorsun ve takımı geriye çekiyorsun bu dahi fikrin sahibi kimse bu 3. maç ve ısrarla aynı boku oynamaya devam edecek.

Emekli ol artik dedim daha gecen sezon bitmeden. Hocanin genel anlamda oynanan oyun acisindan bakicaz olursak hic bir pozitif etkisi olmadiginin farkindayim.

Ama bu mac kacirdigimiz gollere ve gereksizce yapilan faullere yazar. Hoca kenarda olsa farkeder miydi, buyuk ihtimal etmezdi ama mudahele etme olanagi olmadigindan onun yetersizligini bu maclik gormezden gelicez.

Erken falan değil. Bu Seri ve Lemina bizim takımın topçusu olamaz. Hiçbir faydaları yok. Belhanda-Ndiaye ikilisi bu ikiliye beş basar. Aynı şekilde Nzonzi-Fernando kıyaslanamaz bile. Fernando kat kat daha iyi Nzonziden. Sadece top keserek, 5 metreye isabetli pas atarak olmaz ön liberoluk. Çok ağır. Aşırı ağır.

Marcao-Luyindama-Nagatomo ( Ömer ) - Mariano ( Şener ) defansı resmen kabus. Aşırı kabus.

Babel bu maçta bazı şeyleri fazla abarttı sanki. Basit oynasa, biraz düşünerek vursa topa 2 gol atabilirdi. Brugge maçında da aynı pozisyon oldu. Abanmakla olmuyor işte. Biraz ayak içi, plase denemesi lazım.

Bu Lemina hazır değilse niye oynatılır anlamıyorum. Hem bu hazır da olsa oyun stili bu. Bir kere hırs yok. Ruh yok adamda. Donk bundan daha hırslı. Düşünün Donk'un hırsını işte. Ondan bile ruhsuz yani.

Yahu Fatih Terim simultane taktik mi veriyor dışardan? Levent'in halt yemesi işte. Konya maçında da forveti çıkarıp Selçuk'u aldılar. Gelin üzerimize dediler. 90'da seken top rakibin önüne düştü, gol oldu. Aynısı. Karbon kopya. Yardımcı ekip inisiyatif alamayan çapsızlardan oluşuyor. Hocayla illa ki konuşmuşsunuzdur ama maçın hikayesi bambaşka gelişebilir. Rotasyonda bana göre sıkıntı yoktu. Oyuna müdahele edemedikleri için verdiler maçı.

Cidden Abdür'ün dediği gibi faciayım şu anda. Kan beynime sıçradı yahu siz nasıl bir beceriksizsiniz. Hakemin maç boyu dayak yememize müsaaede etmesi, oyuncularımızın beceriksizlikleri vs. ayrı konu. En büyük sorumlu Levent Şahin.
Telefonuna sms atar bu kadar levent fatih terimden habersiz işemeye gidemez.

Forvet çıkarıp orta saha alınca defansif yönden daha güçleneceğimizi sanan bir kenar yönetimimiz var.

Her maç donku 90 da oyuna koymak neyin mantığıdır ya da neyin kefaretini ödüyoruz biz

70 de ademi çıkarıp emreyi alsaydı şuan 3 puan almış olurduk.Babel bu takımın sahibimi her maç 90 dk oynaması islamın şartı mı kardeşim

Çok feci şekilde korkak futbol oynuyoruz hasbelkader gol atıp defansa yatıyoruz zannedersin ki lige yeni yükseldik.

Bizi bu duruma düşüren teknik heyetin allah belasını versin her maç aynı terane yeter lan artık

Konya macinda 90a kadar 1 0 onde gotur ve 1 1 biten bir mac

Kasimpasa'ya karsi 1 0

Yine bu macta 1 0 onde gotur ve yine son dklarda maci ver

Demek ki on taraf islemiyor, bir degisiklik, farklilik yapmak lazim, Emre Mor gibi oyunculari boyle maclarda oynatmak aklina gelmiyorsa ozaman yaziklar olsun. Her macta ayni hata yapilmaz.

Takima farka gitmeyi alistiramazsan daha cok sıkıntı yasariz cok.

Çok canım sıkıldı.

fb bu kafada olursak nisan' da şampiyon.

ne bjk, ne trabzon, ne de ibb' de bu sene iş yok.

zaten algı operasyonu da var üstümüzde, medya' da fb' yi gazlıyor devamlı.

Çok yazık !!!

Geri
Üst Alt