Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.045
- 39.372
- 3.993
gerginligi dahada pompalasın diye fıratı verecekler bence o yuzden 1 puan kesınlıkle kotu degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güzel günesli günler yakinda, lige uzun yillar ambargo koycaz, cezada bitti, simdi onlar düsünsün.bu kadro fena bir kadro türkiye ligi icin. orta saha ve forvette toplam 1 tecrübeli gerisi full enerji sahibi gencolar
sol bekte saracchi sagda yedlin, atletik oyuncular
stoperde marcao iyi oyun kuruyor
donku da herkes biliyor zaten adam asist+ golle mac tamamlayan biri
kalecimiz yillardir ülkenin 1 numarasi
123 tane yeriz abi6 Subat ayagina 6 gol yemeyelim de![]()
Sağ ol evlat. Hadi toplanın saha parselizasyonu çalışıyoruz..fatih hocam nihayet vakit bulup foruma uye olabilmissiniz. sizi burda gormek guzel hocam.
Fenerin en formda oyuncusu hakem. Tek basina mac aliyor.Yenemeyiz, 1 puan iyidir diyenlere soruyorum;
1 - Sezon başından beri FB'nin hangi maçını referans alarak
2 - FB'nin hangi oyıncusunun form durumunu görerek
yenemeyeceğimizi düşünüyorsunuz?
Evet derbidir, sonucu öngörülemez, ancak 1 puana sevinecek taraf varsa analiz ve verilere göre bu biz değiliz diye düşünüyorum...
O hakemleri ve bali yenecek oyuncu var mi bizde?Yenemeyiz, 1 puan iyidir diyenlere soruyorum;
1 - Sezon başından beri FB'nin hangi maçını referans alarak
2 - FB'nin hangi oyıncusunun form durumunu görerek
yenemeyeceğimizi düşünüyorsunuz?
Evet derbidir, sonucu öngörülemez, ancak 1 puana sevinecek taraf varsa analiz ve verilere göre bu biz değiliz diye düşünüyorum...
sangarenin eli vardi penalti gitti. kafaya carpti gol kk gol ohcanerin caktigi dirsek marcaonunkinden 10 kere daha penalti ama gel görki hakemler olsun var olsun gram orali olmadi ve bu olay skora dogrudan etki edecekti.
+onyekurunun 50 tane gol kacirmamasi gerekiyo,gecen mac farkli bitmesine engel olan oyduFutbol oynayan taraf biz oluruz ondan eminim ama kazanan taraf olmak için daha farklı şeyler gerekiyor mesela Fener balının bitmesi gibi.