bu kadro fena bir kadro türkiye ligi icin. orta saha ve forvette toplam 1 tecrübeli gerisi full enerji sahibi gencolar
sol bekte saracchi sagda yedlin, atletik oyuncular
stoperde marcao iyi oyun kuruyor
donku da herkes biliyor zaten adam asist+ golle mac tamamlayan biri
kalecimiz yillardir ülkenin 1 numarasi
güzel günesli günler yakinda, lige uzun yillar ambargo koycaz, cezada bitti, simdi onlar düsünsün.

türkiye'de daha önce derbi oynamamis yeni oyuncularin hepsi bu macta ciddi katki yapar eger hoca oynatirsa. fener bu oyunculara nasil önlem alacagini bilemez.

Keske 2 hafta sonra filan olsaydi.
Gedson hazirsa mutlaka oynamali

fener icin olumlu ne desem lehine oluyo,olumsuz bisey de desem lehine oluyo.kendimi imha edecegim yakında,belki onlar da yok olur.

fenerin ne oynayacağı gayet açık. ozan, valencia gibi amelelerine bizim donk ve marcaoya baskı talimatı verecek.

hoca bu şuursuz baskıyı kırmak için merkezde belhanda ve ardayı kullanacaktır. ondan sonra girebilecekleri pozisyonların hepsi, bizim belhanda dengesinin saçma sapan kaptırdığı toplardan olur.

arda poposunu dönüp ilk 10-15 dakikalık baskıdan bizi kurtaracak. kırılan baskıdan sonra topu yine biz alacağız. ki merkezde josef ve atibanın olduğu bjkye karşı bile 10 kişi kalmadan önce yenilen preste sorun olmadı.

tamamen bizim kontrolümüzde bir maç olur. feghouli ve gedson yetişirse ilk 15 dakikadan sonra tamamen topun sahibi oluruz. hakem kerhane çocuğu olmazsada basar sarıları devam ederiz.

Son düzenleme:
Yenemeyiz, 1 puan iyidir diyenlere soruyorum;

1 - Sezon başından beri FB'nin hangi maçını referans alarak
2 - FB'nin hangi oyıncusunun form durumunu görerek
yenemeyeceğimizi düşünüyorsunuz?

Evet derbidir, sonucu öngörülemez, ancak 1 puana sevinecek taraf varsa analiz ve verilere göre bu biz değiliz diye düşünüyorum...

Kararsizim.
Gedson hazirsa
Taylan Gedson
Belhanda
Arda ve Emre Kilic konusunda kararsizim. Daha Fegh var ama o oynayamaz gibi

Evet derbidir, sonucu öngörülemez, ancak 1 puana sevinecek taraf varsa analiz ve verilere göre bu biz değiliz diye düşünüyorum...
Fenerin en formda oyuncusu hakem. Tek basina mac aliyor.
insan haliyle tedirgin oluyor

O hakemleri ve bali yenecek oyuncu var mi bizde?

Tam ortada 3 ihtimalli mac. Gustavo eger saglamsa ve oynarsa ibre fenerden yana.

Fenerin bu hatay maçı özetini izledikten sonra bu maç hakkında hiç olumlu birşeyler düşünemiyorum.
Olimpiyat stadında yediğimiz bir gol vardı havada yön değiştiren. Öyle bişeyler olur saçma sapan goller yeriz gibime geliyo.

Yada kalecilerin gecesi olur berabere biter en fazla.

önce akan oyunda rizeyle hataya karşı pozisyona girsinler de ibre sonra onlara döner.

2 maçta 2 pozisyona girdiler.

canerin caktigi dirsek marcaonunkinden 10 kere daha penalti ama gel görki hakemler olsun var olsun gram orali olmadi ve bu olay skora dogrudan etki edecekti.
sangarenin eli vardi penalti gitti. kafaya carpti gol kk gol oh

SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol oynayan taraf biz oluruz ondan eminim ama kazanan taraf olmak için daha farklı şeyler gerekiyor mesela Fener balının bitmesi gibi.
+onyekurunun 50 tane gol kacirmamasi gerekiyo,gecen mac farkli bitmesine engel olan oydu

Geri
Üst Alt