Kaybedecegimizi sanmiyorum ama kaybetsek bile daha geriye 17 hafta kaliyor, sampiyonluktan kopma gibi bir durum yok.

Tam bir satranc maci. Dünya derbisi diyoruz iki takimda her zamanki gibi korkak derbi futbolu oynayacagini düsünüyorum. Cakma Guardiola Erol Cloud su an mac taktigini düsünüp cizerken Hoca maci kafasinda coktan kazandi.

0-1 öndeyken 44. dakikada yediğimiz gol sonrası 2. yarı beraberliğe oynarken 89. dakikada Onyekuru'nun koşusunu izleyeceğiz.

Atakaş Hatayspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Luiz Gustavo'nun MR sonucu belli oldu.

Brezilyalı futbolcunun dizinde darbeye bağlı ödem tespit edildi. Ödemi indirmek için sağlık heyeti yoğun bir tedavi programı hazırladı.
Gustavo'nun Galatasaray derbisinde oynama ihtimali bulunmuyor. İyileşmesinin 2-3 haftayı bulabileceği konuşuluyor. Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Pelkas da cumartesi günkü derbide kesin olarak olmayacak.

(Kanalmaras)

Saha içine kalırsa iş favori biziz, saha dışında dönen işlere kalırsa sonuç favori onlar... Yenersek mükemmel, berabere kalırsak iyi , yenilirsek de dünyanın sonu değil ...

Yani transferleri bu kadar geç yaparsan işte böyle ölüm kalım maçına çıkarsın.Gedsonun 6 aylık olmasına da bu yüzden kızdım çünkü bu sene umudum yok en azından seneye oynardı adam taşırdı bizi.Mohamed , onyekuru geldi çok güzel de cumartesi kaydersek zaten bi halta yaramamış olacaklar geç aldığımız için hazır değil takım malesef ve ligin kopma maçına çıkıyoruz şimdi.Alsınlar şimdi 6 aylık gedsonu bir taraflarına soksunlar.Normalde cidden çekinceli bir hoca olmasa bu kadar umutsuz olmazdım ama hoca yine çıkıp boş boş yenmeye çalışacak.Hoca şu maçları bi kontrollü oynamıyo ya.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt