halil sag kanat oynar mı acaba
Valla Halil mi oynar Kerem mi Oğulcan mı Feghouli mi bilemem ama Emre Kılınç'ı artık sağ kanada atıp durmayalım Babel'in orada denenmesi bile çok saçmaydı

Feghouli'nin olmadığı dönemde Oğulcan'ın da sakatlanması çok kötü oldu bence tamam bir yıldız değil ama Oğulcan'dan yana razıydım ben

Gustavo oynamaz arkadaşlar imkansız daha ödem geçmemiş 2 gündür yazıyorum asıl ödem kalkınca altında olan çıkacak. Yırtık, kanama vs. çünkü darbeye bağlı ödem olmuş olsa oyuncu o kadar acı çekmezdi, resmen yere basamıyordu bağırdı hatta ben de futbolcuyum o yüzden anlayabiliyorum.
Emre Toraman?

Benim yüzümden kazanamayacağız yine herhalde.Derbilerde dayanamadığım için telefonu falan kapatıp film izliyorum sürekli ve şuana kadar bu totemi yaptığım 8 maçı da kazanamadık malesef.Mecbur cumartesi yine yapacağım , belki ilk olur.Bu arada bu totemi geçen sene bozdum ve kadıköyde kazandık o da ilginç bi detay

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes saglam oldugunda

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Belhanda Taylan Gedson
Feghouli Mostafa Onyekuru

Seklinde cikariz bence. Hücum alternatifi olarak Kerem, sakat degillerse Falcao-Babel, Ogulcan ve Halil var bu 11'de. Belhanda veya Gedson yoksa Feghouli'yi sag ice sag öne Kerem'i atariz. Arda, Kilinc, Etebo, Ömer Bayram vs. ideal orta sahada 11'in uzaktan yanindan bile gecemez.
Sakatlık / Cezalar veya Coronavirüs derken bu yıl herkesin sağlam olduğu ideal takım budur dediğimiz maçları çok izleyemedik ama umarım şampiyonluk yolunda böyle tam kadro çıktığımız maçları izleriz

Onyekuru varken kimse sağ kanattan gelmeye cesaret edemez Nazım'ın 90 dakika boyunca tek düşüncesi Onyekuru ile birlikte koşmak olur. Erol Bulut'un Onyekuru'nun kanadından Nazım'la hücum etmeye cesareti varsa buyursun gelsin :asd:
Muhtemelen Sangare-Valencia ile o tarafi kapatirim diye düsünüyordur. Valencia kendini kolayca yere birakan bir sahtekar ama mücadele ediyor. Caner'in o taraftan gelmeyi düsünür dedigin gibi. Orta sahada presle top kazanmaya calisir ama Gustavo yoksa Ozan Tufan geride kalir, Sosa mücadele etmez. Mert Hakan ise cok kolay kart görebilecek bir tip. Derbiyi Emre Kilinc gibi mental yönden zayif olan 2.Sivasli Mert Hakan zorlanir.

Onyekuru varken kimse sağ kanattan gelmeye cesaret edemez Nazım'ın 90 dakika boyunca tek düşüncesi Onyekuru ile birlikte koşmak olur. Erol Bulut'un Onyekuru'nun kanadından Nazım'la hücum etmeye cesareti varsa buyursun gelsin :asd:
Özellikle ilk 45 dk geriye yaslanıp kontradan şans bulmaya çalışırlar

Valla Halil mi oynar Kerem mi Oğulcan mı Feghouli mi bilemem ama Emre Kılınç'ı artık sağ kanada atıp durmayalım Babel'in orada denenmesi bile çok saçmaydı

Feghouli'nin olmadığı dönemde Oğulcan'ın da sakatlanması çok kötü oldu bence tamam bir yıldız değil ama Oğulcan'dan yana razıydım ben
Sag kanatta bu mevcut kadroda kim oynarsa oynasin cok tatmin etmez. Feghouli'yi ideal kadroda sag öne yazdigima bakma sen. Digerleri oynarsa Belhanda-Feghouli de oynar diye düsünüyorum ben o formatta. Yoksa Feghouli'nin kanattan ziyade daha geride rahat ettigi belli bir sey. Belhanda sag öne, Feghouli sag ic yapilabilir bir rotasyon.

Herkes saglam oldugunda

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Belhanda Taylan Gedson
Feghouli Mostafa Onyekuru

Seklinde cikariz bence. Hücum alternatifi olarak Kerem, sakat degillerse Falcao-Babel, Ogulcan ve Halil var bu 11'de. Belhanda veya Gedson yoksa Feghouli'yi sag ice sag öne Kerem'i atariz. Arda, Kilinc, Etebo, Ömer Bayram vs. ideal orta sahada 11'in uzaktan yanindan bile gecemez.
En doğru kadro bu Gedson ile Feghouli kesin olmayacak mı fener maçında

Valla son yillarda sonucu kestirilmesi en zor derbi benim icin. Macla ilgili düsüncelerim sürekli degisiyor. Kaybedersek fark 3 maca cikar ve fb 80% sampiyon olur o yüzden kaybetmemek cok önemli ilk etapta.
Onyekuruya 100% özel önlem alacaklar.

topu bize verip thiam ozan gibi baskı yapan elemanlarla önde top kazanarak bir şeyler üretmeye çalışacaklar. zaten başka da yapabildikleri bir şey yok. mesut oynarsa bizim için avantaj olur.

Geri
Üst Alt