Bu arada herseye faul calinacagindan ben beraberlik bekliyorum. Macin kilit ismi yine Belhanda ve Taylan olur.

Oyun üstünlüğünün bizde olacağı bir maç olacaktır.Skor tahminim: 1-2

beraberlik kokuyor. fb fizik güce dayalı bol faullü oyun oynayacak. kazandığı duran toplarla da gol arayacak. biz ilk yarım saatte 1 tane koymazsak maç %90 berabere bitecek. eğer ilk yarı topu iyi dolaştırır fbyi biraz başı kesik tavuk moduna sokarsak dk 70ten sonra işler değişebiliriz 2-3 farka gidebilir.

Feghouli'ye zerre güvenmiyorum Caner'e karşı bile üstünlük kuramaz onunla maça başlamaya gerek yok, aylardır ayağına top değmeyen Etebo bile ondan daha çabuk ondan çok daha iyi mücadele ediyor. Her ne kadar Emre'nin sağ kanat oynamasından yana değilsem de Fenerbahçe maçı ilk 11'i böyle olmalı diye düşünüyorum

mnw8k9gn.jpg

Feghouli mevcut durumuyla sahada boş boş eli belinde duracağına yedek beklesin daha iyi
dünkü maçta kötü değildi okadar

Dua edelim de samatha'nin karşısına donk oynamasın.
İçinden geçer yoksa

Herkes kazanacağımızdan çok emin, Johnson frikiğin başına geçiyor sert bir vuruş yapıyor top fatih terim'e çarpıp kaleye gidiyor gol fenerbahçe 1-0 öne geçiyor olmasın gene?

Herkes kazanacağımızdan çok emin, Johnson frikiğin başına geçiyor sert bir vuruş yapıyor top fatih terim'e çarpıp kaleye gidiyor gol fenerbahçe 1-0 öne geçiyor olmasın gene?

Bu tarz bir balın olduğu benim hatırladığım son 2 örnekte senin bahsettiğinde (2000) Fener'in 20 puan önünde bitirmişiz ligi, diğeri olan Süper Final'de de 1 sezonda puanları böle böle, toplaya çıkara 2 kere şampiyon olmuşuz. Sporun içinde sürprizler, talihsizlikler, mucizeler hep var ama en nihayetinde sahada oynayan oyunun 40 haftalık ligin kaderini değiştirecek kadar abuk bir sonuç çıkaracağını sanmıyorum. Şimdiden Fener'den 2 gömlek üstün takımız, Apo 1-2 oyuncu alma mahareti gösterir hoca da sisteminde tamamen ustalaşabilirse sene sonu yine arkamızdan el sallamakla yetinirler.

O kadar emin olsak ilk 11 den 7 oyuncu değişmezdi. Herkes maçın oneminin farkında olsa gerek.

Kimse Fenerasyon olayını hesaba katmıyor.. Eğer Hatay'dan sonra Fener bir darbe daha alırsa geçen sene başladığı yere geri dönecek.. Bizi ise Başakla Feneri tokatlamanın verdiği havayla kimse durduramaz ve bu sayede lig tek favorinin olduğu bir hale bürünür ki ne Fenerasyon nede yayıncı kuruluş buna izin verir.. Umarım hakeme rağmen kazanırız ancak hiç sanmıyorum..

O kadar emin olsak ilk 11 den 7 oyuncu değişmezdi. Herkes maçın oneminin farkında olsa gerek.

Maçın ismi büyük. Geçen seneki 9 maçlık serideki gibi sakin olursak ve en önemlisi sistemi olan bir hüviyette çıkarsak (ki Allah bozmasın Terim Galatasaray'ın mukadderatı o gibi artık) Galatasaray ve diğer tüm takımlar arasında normal şartlarda kolay kapanmayacak bir oyun kalitesi var ve dahası da ortaya çıkar. Bizim yedeklerle madara ettiğimiz Hajduk bizim ligin 20 takımının 16-17'sini as kadroya karşı elerdi. Kötüyken söylüyoruz, iyiyken de yüceltmek durumundayız. Ha tabii bu bir 90 dakikadır en nihayetinde bugüne kadar alışık olduğumuz üzere yine 3-4 net pozisyonu da hiç edebiliriz. Ama bir 90'ın sonucu da, iki ezeli kulüp arasındaki mental ve oyunsal gelişim arasındaki uçurumu dengelemeye yetmez.

Maçın ismi büyük. Geçen seneki 9 maçlık serideki gibi sakin olursak ve en önemlisi sistemi olan bir hüviyette çıkarsak (ki Allah bozmasın Terim Galatasaray'ın mukadderatı o gibi artık) Galatasaray ve diğer tüm takımlar arasında normal şartlarda kolay kapanmayacak bir oyun kalitesi var ve dahası da ortaya çıkar. Bizim yedeklerle madara ettiğimiz Hajduk bizim ligin 20 takımının 16-17'sini as kadroya karşı elerdi. Kötüyken söylüyoruz, iyiyken de yüceltmek durumundayız. Ha tabii bu bir 90 dakikadır en nihayetinde bugüne kadar alışık olduğumuz üzere yine 3-4 net pozisyonu da hiç edebiliriz. Ama bir 90'ın sonucu da, iki ezeli kulüp arasındaki mental ve oyunsal gelişim arasındaki uçurumu dengelemeye yetmez.

Söylediklerine katılıyorum ben maçı çantada keklik görmüyorum şahsen ki hocamızda görmüyor görüldüğü üzere. Keşke seyircimiz olsaydı ama olmasada güzel oynuyoruz çok şükür. İnş hakemde ibnlik yapmazsa kazanacağız.

Geri
Üst Alt