Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.530
- 20.849
- 2.233
Bu arada herseye faul calinacagindan ben beraberlik bekliyorum. Macin kilit ismi yine Belhanda ve Taylan olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zor takim harbiden. Bir de fb maci var simdi ilk 11 ile cikacagiz. Rangerse babel ile felan cikardak elerlertoteme devam :d
bence her iki maça da aynı 11 ile cıkıcaz. Sonraki hafta full rotasyon olur kasımpaşadaZor takim harbiden. Bir de fb maci var simdi ilk 11 ile cikacagiz. Rangerse babel ile felan cikardak elerler
dünkü maçta kötü değildi okadarFeghouli'ye zerre güvenmiyorum Caner'e karşı bile üstünlük kuramaz onunla maça başlamaya gerek yok, aylardır ayağına top değmeyen Etebo bile ondan daha çabuk ondan çok daha iyi mücadele ediyor. Her ne kadar Emre'nin sağ kanat oynamasından yana değilsem de Fenerbahçe maçı ilk 11'i böyle olmalı diye düşünüyorum
Feghouli mevcut durumuyla sahada boş boş eli belinde duracağına yedek beklesin daha iyi
![]()
Kafayi yemis bunlar
Herkes kazanacağımızdan çok emin, Johnson frikiğin başına geçiyor sert bir vuruş yapıyor top fatih terim'e çarpıp kaleye gidiyor gol fenerbahçe 1-0 öne geçiyor olmasın gene?
ferdi topu kaptıktan sonra hep kaybediyor ya karşı rakibteki herhangi bir isim diyor iştearadaki o Ahmet kim ya Fener'in Ahmet diye oyuncusu yok ki
Herkes kazanacağımızdan çok emin, Johnson frikiğin başına geçiyor sert bir vuruş yapıyor top fatih terim'e çarpıp kaleye gidiyor gol fenerbahçe 1-0 öne geçiyor olmasın gene?
O kadar emin olsak ilk 11 den 7 oyuncu değişmezdi. Herkes maçın oneminin farkında olsa gerek.
Maçın ismi büyük. Geçen seneki 9 maçlık serideki gibi sakin olursak ve en önemlisi sistemi olan bir hüviyette çıkarsak (ki Allah bozmasın Terim Galatasaray'ın mukadderatı o gibi artık) Galatasaray ve diğer tüm takımlar arasında normal şartlarda kolay kapanmayacak bir oyun kalitesi var ve dahası da ortaya çıkar. Bizim yedeklerle madara ettiğimiz Hajduk bizim ligin 20 takımının 16-17'sini as kadroya karşı elerdi. Kötüyken söylüyoruz, iyiyken de yüceltmek durumundayız. Ha tabii bu bir 90 dakikadır en nihayetinde bugüne kadar alışık olduğumuz üzere yine 3-4 net pozisyonu da hiç edebiliriz. Ama bir 90'ın sonucu da, iki ezeli kulüp arasındaki mental ve oyunsal gelişim arasındaki uçurumu dengelemeye yetmez.
O kadar emin olsak ilk 11 den 7 oyuncu değişmezdi. Herkes maçın oneminin farkında olsa gerek.