Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.520
- 12.535
- 2.868
Kim onlar !!!22 yaşındaki genç adamın attığı gole sevinmemesine sebep olanları kınıyorum!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim onlar !!!22 yaşındaki genç adamın attığı gole sevinmemesine sebep olanları kınıyorum!
Lazio, Marsilya,lokomotif maçlarında ne kadar iyi bir defans hattına sahip olduğumuzu gördük.luyindamayi da kazansa keşke 3 lü defans hatti ile maçlara çıksak.Yedlin bence iyi toparladı ben yedlinden çok memnunum.Avrupa biraz iddialı olmuş renktaş
Ben bizim dandik ligde güvenemiyorum bizim beklere
Sen Avrupa diyorsun
Bence de. Barışa herkes sanki al git sen yaparsin diyormus gibi. Her topu atip kosmamali onu kapaliyken bile deniyor bunu. Kerem’deki toptan vazgecmeme sıkıntısı Baris’ta topu atip kosma seklinde.evet. ikisi de dökülüyordu.
takım yüzünden. 5-10 dakika iyi oynayıp 2 pozisyona girseler taraftar hareketlenir ama sahadaki kötü futbolu görünce doğal olarak moral kalmıyor taraftardaTaraftar mı takımı uyutuyor, takım mı taraftarı uyutuyor çözemiyorum. Evimizdeki maçlar hazırlık maçı gibi olmaya başladı.
Babel girence pas trafiği duruyor. Umarom girmez.Oyun babel diye bağırıyor derhal alınmalı
Yedlin evet toparladıLazio, Marsilya,lokomotif maçlarında ne kadar iyi bir defans hattına sahip olduğumuzu gördük.luyindamayi da kazansa keşke 3 lü defans hatti ile maçlara çıksak.Yedlin bence iyi toparladı ben yedlinden çok memnunum.
uzaktan şutlar olmasa yanmışız zaten.Gol attik diye havalara girmeyelim takim hala uretkenlik konusunda zayif, olmayan pozisyonda gol attik.
Kesinlikle katiliyorum bizim maclarimiz artik 3 ihtimalli, kimle oynarsak oynayalim bu maçı kazaniriz diyemezsin,ligin 1/3 bitti hoca hala ne oynayacagina kimle oynayacagina karar verememiş..Gol attik diye havalara girmeyelim takim hala uretkenlik konusunda zayif, olmayan pozisyonda gol attik.