⚽ SL 21/22 H:11 | Galatasaray 2-0 Gaziantep FK | MS | 31 Ekim

Avrupa biraz iddialı olmuş renktaş

Ben bizim dandik ligde güvenemiyorum bizim beklere

Sen Avrupa diyorsun
Lazio, Marsilya,lokomotif maçlarında ne kadar iyi bir defans hattına sahip olduğumuzu gördük.luyindamayi da kazansa keşke 3 lü defans hatti ile maçlara çıksak.Yedlin bence iyi toparladı ben yedlinden çok memnunum.

evet. ikisi de dökülüyordu.
Bence de. Barışa herkes sanki al git sen yaparsin diyormus gibi. Her topu atip kosmamali onu kapaliyken bile deniyor bunu. Kerem’deki toptan vazgecmeme sıkıntısı Baris’ta topu atip kosma seklinde.
Bu arada Murathan golünü atmasa oyundan alınabilirdi 1-2 pas arasi haric iyi gözükmedi ama seviyorum bu çocuğu

Taraftar mı takımı uyutuyor, takım mı taraftarı uyutuyor çözemiyorum. Evimizdeki maçlar hazırlık maçı gibi olmaya başladı.
takım yüzünden. 5-10 dakika iyi oynayıp 2 pozisyona girseler taraftar hareketlenir ama sahadaki kötü futbolu görünce doğal olarak moral kalmıyor taraftarda

Berbat oynuyoruz. Berbat oyuna ragmen ik yari 3-0 4-0 bitmesi gerekirdi.

Bitiricilik 0 bizde..... rakibi de kendi sahasina bogamiyoruz....

Bi tamam bu Mac bizim diyemiyorum..
Diner yandan ikinci yari farklida galib cikabiliriz... 5-0
.

Gfk cok cok cok kotu

Öne geçtik diye gerçeklerden uzaklaşmayalım, oyun anlamında kötüyüz. Direkt Barış Mostafa değişikliği ile başlamalıyız.

Lazio, Marsilya,lokomotif maçlarında ne kadar iyi bir defans hattına sahip olduğumuzu gördük.luyindamayi da kazansa keşke 3 lü defans hatti ile maçlara çıksak.Yedlin bence iyi toparladı ben yedlinden çok memnunum.
Yedlin evet toparladı

Ama Pva rezalet ötesi

3'lü defansı bir kere düşünse çok farklı bir takım olacağız çok

Ama nerede öyle bir td bizde

Ömer Pva nın yerine girse bay çıkıp Muhammed girse, morutan sağ Kerem sol Halil Muhammed arkası olur. Bence çok da iyi olur.

Cicaldau iyi başladı sonra şizofrene bağladı. Boşluklara pas atıyor.

FDCuhe0X0AEYdgN

Sağ kanadın geçiş ücreti neyse ödeyelim, top yapılmadı sağdan

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bu takımın başında bir teknik direktör olmasa da en kötü bu oyunu oynar teknik direktörümüzün Galatasaray futbol takımına katkısı nedir ben çözemedim.

ilk yarı genelinde iyi oynadık mal mal geri çekılmedık topu kaleye iyi getiriyoruz ama kale önünde iş bitirecek hem adam hem tecrübe 0

Geri
Üst Alt