Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Maça gidecek misin dedemBenim psikolojime bak sen rahatım ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maça gidecek misin dedemBenim psikolojime bak sen rahatım ben
Ben stata bayadir gitmiyom. Evden izliyom. Belki son fener maçına giderim bilet bulurum ben zannedersem. Sırf bunlara sövmek için gidecemMaça gidecek misin dedem
Lobjanidze ve Conley kontraya uygun bence. Özellikle o Lobjanidze yavşağı her maç bize Ronaldo kesiliyor. Gelgelelim ben de kazanacağımızı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.
Görürsün. Icardi belki tam hazir olmayip gomis ile bile baslayabilirizBumac rahat geçer öyle birşey olmayacak
Totem mi ?Bizi katletmeye calisacaklari mac bu. Boey oli kerem icardi sari yedirtecekler, goller penaltilarimiz iptal olacak.
SEZONUN MACI
yönetime göre bir şey yok.açıklama ile bır şey olmuyor.koç ve reis cumhur tum tuşlara basıyor..Senin yönetim bu şerefsizler hakkında açıklama yapmazsa son maçta bu top oynamayan takımı tabiki Arena’da Şampiyon yaparlar.
Gayet acik durumlar. Bu iki macimizi katledeceklerTotem mi ?
Tribünler tüm kinini ve öfkesini sahaya kustuğu taraftar ıslıktan futbolcular mücadeleden rakibe nefes aldırmadığı çatır çatır farka gidip 4-5-6 attığımız bir maç görüyorum.
Fark etmez kadıköy de Berkan ve Barış Alper ile sahaya çıkıp eze eze 0-3 koyduk kimin oynayacağının pek önemi yok sahaya çıkan herkes mücadele eder Kerem yoksa Rashica orada oynar Yunus sağ da oynar Icardi yoksa Zaniolo oynar illa birilerini bulur mücadele ederiz bu noktaya boşa gelmedik alayını üst üstte oturup koya koya devam edeceğiz.Bende sahanın ortasında suat arslanboğanın sınırda olan tüm futbolcularımıza kart verdiğini görüyorum.
Artık herşey beklenir bunlardan. Nasılsa ses çıkaranlar yok.
Vallahi bende aynısını düşünüyorum. Hagi'li dönemden beri futbol izlerim, ben daha önce böyle bir sezon hatırlamıyorum. Bu kadar alenen herşeyi yapmaları çok zoruma gidiyor. Haksız bir şekilde top oynamadan yarışta tutuyorlar malûm kulübü, ve pişkin pişkin çıkıp konuşuyorlar.Her gün bir maç oynayıp bir haftada ligi bitirsek keşke. Beklemek yoruyor beni.