⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Lobjanidze ve Conley kontraya uygun bence. Özellikle o Lobjanidze yavşağı her maç bize Ronaldo kesiliyor. Gelgelelim ben de kazanacağımızı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.

Colley çok hızlı değil yav, lobjanidze de genelde yedek kalıyor ama haklısın, ya öyle bakarsak kolay maç yok, her maç zor

Bu maç dikkat etmemiz gereken hususlardan ilki erken skor bulup 2'yi 3'ü atıp rahatlamak.
Ardından da kritik oyuncularımızı kart görmemeleri için değiştirmek.
Bu maçı kazasız atlatıp Vodafone Arenada galip geldiğimizde tamamen dağılacaklar.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Adekugbe
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi/Zaniolo

Icardi'nin net durumunu bugün öğreniriz muhtemelen umarım oynayacak durumdadır ama olmazsa da Zaniolo'yu kullanmamız ideal olur bence.

Tribünler tüm kinini ve öfkesini sahaya kustuğu taraftar ıslıktan futbolcular mücadeleden rakibe nefes aldırmadığı çatır çatır farka gidip 4-5-6 attığımız bir maç görüyorum.

Tribünler tüm kinini ve öfkesini sahaya kustuğu taraftar ıslıktan futbolcular mücadeleden rakibe nefes aldırmadığı çatır çatır farka gidip 4-5-6 attığımız bir maç görüyorum.

Bende sahanın ortasında suat arslanboğanın sınırda olan tüm futbolcularımıza kart verdiğini görüyorum.
Artık herşey beklenir bunlardan. Nasılsa ses çıkaranlar yok.

Bende sahanın ortasında suat arslanboğanın sınırda olan tüm futbolcularımıza kart verdiğini görüyorum.
Artık herşey beklenir bunlardan. Nasılsa ses çıkaranlar yok.
Fark etmez kadıköy de Berkan ve Barış Alper ile sahaya çıkıp eze eze 0-3 koyduk kimin oynayacağının pek önemi yok sahaya çıkan herkes mücadele eder Kerem yoksa Rashica orada oynar Yunus sağ da oynar Icardi yoksa Zaniolo oynar illa birilerini bulur mücadele ederiz bu noktaya boşa gelmedik alayını üst üstte oturup koya koya devam edeceğiz.

Her gün bir maç oynayıp bir haftada ligi bitirsek keşke. Beklemek yoruyor beni.
Vallahi bende aynısını düşünüyorum. Hagi'li dönemden beri futbol izlerim, ben daha önce böyle bir sezon hatırlamıyorum. Bu kadar alenen herşeyi yapmaları çok zoruma gidiyor. Haksız bir şekilde top oynamadan yarışta tutuyorlar malûm kulübü, ve pişkin pişkin çıkıp konuşuyorlar.

Bir an evvel diğeri maçı oynayıp 3 puan almak istiyorum, çünkü yapılan haksızlığa karşı sadece 3 puan almamız beni rahatlatıyor.

Her maç derbi atmosferi oluyor bu sezon ama sona yaklaştıkça daha agresif olacağız

Tek sıkıntı geride düşebiliriz futbol bu taraftar o sırada takımı itecek işte tam tersi takım yine iyi oynamaya başladığında taraftar coşuyor maç 90 dk biz 10-15 dakikada 3 gol atabilecek potansiyelli bir takımız destek hep devam etmeli

Sarı kart sınırında kimler var bizde? Icardi, kerem ve raşikayı koruma altına almak lazım. Diğer isimler o kadar etkilemez

Geri
Üst Alt