⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

bu mac hocaya hic kızmayacam demiştim

adam şu çorba gibi kadroyla 3 puan aldı yönetim artık şu takıma adam akıllı transfer getiremezse taraftarın dilinden kurtulmaz

kardeşler denen hakem bozuntusu net 2 sarı kartı atladı,avantaja oynattı ama sarıları bilerek vermedi
ilk yarıda berkan'ın ki değil

icardi'nin bir yan ortada üstüne çıkan adam vardı - VAR ile penaltı olmalıydı.

Sarı kartların hiçbirini göstermedi - oyun başında adamlarda 2 kişi 70 dk minimum o riskle oynayacaktı

haklısın da çok özel goller attık be abi... basit gol atamıyoruz inançsızlık bundan. Ben şahsen kazandığımıza inanamıyorum hala : )
Zor oluyor ama hep bir şekilde atıyoruz yaw. Arkanıza yaslanın. Taraftar rahatlasa o basit goller de gelecek. Bu arada ilk golü erken bulsak aynı pozisyonlarda 5 tane falan atardık

yok mu ya bir muhabirden o kadar kameralarla duruyorsunuz.

barışın şutunda o arka açıdan illa bir kare vardır ya

Keremi eleştiriyoruz tamam da bunu eleştirirken ona bu rolü vereni de eleştirmek lazım. Bu herif bu seneye kadar bu kadar topu tutmuyordu, abi hırsızın hiç mi suçu yok. Basit oynasın diyorsunuz da basit oynaması için takımın basit oynaması lazım bireysellik bir işe yaramaz.
Dikine hızlı atak yapmıyoruz, yapamıyoruz ısrarla ortadan gitmeye çalışıyoruz Mertens olsa da Kerem olsa da Halil olsa da değişmiyor. Kapalı takıma oynaman gereken şey kanatlardan girmek.
Geçen seneki takımın neredeyse aynısı var ama oyun olarak geçen seneki oyun yok çünkü yatay oynuyoruz rakip yerleşsin top bizde kalsın futbolunda herkes sıçıyor.
Mertens daha çok ve kritik top kaybı yaptı misal konuşuyor muyuz ? Yaşlı ya diye bahane arıyoruz.

Futbol mantalitemiz değişmeli. Bizim geçen seneki oyunumuzu fener oynuyor biz bildiğimiz oynadığımız sistemi bırakmış vaziyetteyiz. Herkes statik bir adam veya sahası içinde koşarak olmaz bazı işler. Olacak dersen transferi ona göre yapıp ona göre bazı adamları yedek bırakacaksın. 6 aydır boş olan mevkiye adam alamıyorlar daha.

Geri
Üst Alt