Toprak Göksu
Tecrübeli Üye
- 6 Şubat 2011
- 5.113
- 2.489
- 1.438
haklısın da çok özel goller attık be abi... basit gol atamıyoruz inançsızlık bundan. Ben şahsen kazandığımıza inanamıyorum hala : )Bu yüzden bizim maçlarda foruma girmiyorum yaw.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haklısın da çok özel goller attık be abi... basit gol atamıyoruz inançsızlık bundan. Ben şahsen kazandığımıza inanamıyorum hala : )Bu yüzden bizim maçlarda foruma girmiyorum yaw.![]()
mertensin şut 2 mi sayıldıFebeliler kudurmuş şike şike diye, he bekledik 90'a kadar Allah'ın gerizekalıları. 5 top direkten dönmüş, bilmem kaç pozisyon harcanmış 10 olacak maç, hala şike diye ağlıyor tescilli şikeci köpekler.
ilk yarıda berkan'ın ki değilkardeşler denen hakem bozuntusu net 2 sarı kartı atladı,avantaja oynattı ama sarıları bilerek vermedi
aynen Üst ve yan direğe çarptı o 5 dedikleri ondanmertensin şut 2 mi sayıldı
ben 4 direk hatırlıyom
Zor oluyor ama hep bir şekilde atıyoruz yaw. Arkanıza yaslanın. Taraftar rahatlasa o basit goller de gelecek. Bu arada ilk golü erken bulsak aynı pozisyonlarda 5 tane falan atardıkhaklısın da çok özel goller attık be abi... basit gol atamıyoruz inançsızlık bundan. Ben şahsen kazandığımıza inanamıyorum hala : )
Ben Mertens ile 6 saydım. Demirbay, Icardi ilk yarı. Mertens 2, Zaha 1, Halil 1mertensin şut 2 mi sayıldı
ben 4 direk hatırlıyom
Halil'in kafa vuruşundan sonra sıfırdan vurduğu da direğe çarptı.mertensin şut 2 mi sayıldı
ben 4 direk hatırlıyom