Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Son 30 yılın belki de en büyük medya trollü çıkmış en doğru hakem yorumlarından birini yapmış. Ülke futbolunun geldiği hale bak kafayı yersin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl Yunus’un çalım’ı çok iyiydi pazara yolladı
Bu yaratik super kupa macindan sonra elinde mikrofonla kufurlu tezahurat baslatan totos. Ha kufur etmesine degil tepkim; tipini sevmedim ezigin.Ekli dosyayı görüntüle 266652
Farkli yenmeyelim
Boyle hile ile kazandigimizi ima edip , agladiklarinda benim daha cok hosuma gidiyor
Bu eglencenin bedava olmasi inanilmaz bisey
erman baya agliyor salincak paylamisina
yarinki bayram ile niye paylasim yapmiyor gs diyor
Emre aşık ağzın kapalı konuşma ne anlatıyorsun belli değil
Medyaya ayar çekebilmen için ya reklam verme gücün olmalı yada dijital mecraya rakipler gibi para yatırmalısın. Ben açıkcası bu adamlara para dağıtılmasına karşıyım. Ha hedef gösterebilirsin elindeki tek şey bu.Nerede Galatasaraylılıkla alakası olmayan konuşamayan adam varsa getiriyorlar.Bu medyaya ayar çekmek lazım.Bir yöneticinin açıklama yapması gerekiyor.
Şerefsizlerin yorumcuları fanatik gibi yorum yapıyorlar.
Trtde yorumculuk yapan yalama fırat da kuduruyor…
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Medyanın malum takım elinde olduğunu söylesin bizim yönetim yeter. Fazlasına kimsenin gücü yetmez zaten. Açıklamalarla bu satılık medyayı sürekli hedef alacak bir yönetim lazım bizeMedyaya ayar çekebilmen için ya reklam verme gücün olmalı yada dijital mecraya rakipler gibi para yatırmalısın. Ben açıkcası bu adamlara para dağıtılmasına karşıyım. Ha hedef gösterebilirsin elindeki tek şey bu.

Lan ne alaka kazanacağımızı zaten biliyordumutanmadan yazıyorsun bide helal valla
soykana makattan girdi gsmizLan ne alaka kazanacağımızı zaten biliyordum
Ama Yeterli tat alamadım. Hırpalayarak yenseydik keşkesoykana makattan girdi gsmiz
Çöküş başlar jkde. O rotasyonla ilk yarıyı kayıplar olmadan bitirmesi imkansız. Mart nisan gibi yeni hoca bakmaya başlarlarYalnız bu v.brochorst tjk seviyesine göre iyi hoca bence. Takımı fiziksel olarak kırılgan değil.