⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

feyza ile keltoş
1000030658.webp

Sarı kart verilseydi var sayımı ile ikinci sarı görse kırmızı olurdu gibi boş yorumlar var. 😂 Adam kartı varmış gibi mi oynayacak.

Ne igrenc camialar ile ugrasiyoruz yahu. Hayatlari yalan dolan…..
Ekli dosyayı görüntüle 266652

Farkli yenmeyelim

Boyle hile ile kazandigimizi ima edip , agladiklarinda benim daha cok hosuma gidiyor

Bu eglencenin bedava olmasi inanilmaz bisey
Bu yaratik super kupa macindan sonra elinde mikrofonla kufurlu tezahurat baslatan totos. Ha kufur etmesine degil tepkim; tipini sevmedim ezigin.

erman baya agliyor salincak paylamisina

yarinki bayram ile niye paylasim yapmiyor gs diyor

Şerefsiz adamın teki.Galatasaray düşmanının Zoruna gitmiştir fbjk yalaması ermanın.

Şerefsiz keltoş bjk yönetici ulan mamussuz her hafta penaltı veren hakemler ugandadanmı geliyordu.
Şu net penaltının verilmediği ortamda bile hakem diyecek kadar şerefsiz bir oluşumsunuz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nerede Galatasaraylılıkla alakası olmayan konuşamayan adam varsa getiriyorlar.Bu medyaya ayar çekmek lazım.Bir yöneticinin açıklama yapması gerekiyor.
Şerefsizlerin yorumcuları fanatik gibi yorum yapıyorlar.
Trtde yorumculuk yapan yalama fırat da kuduruyor…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Medyaya ayar çekebilmen için ya reklam verme gücün olmalı yada dijital mecraya rakipler gibi para yatırmalısın. Ben açıkcası bu adamlara para dağıtılmasına karşıyım. Ha hedef gösterebilirsin elindeki tek şey bu.

Medyaya ayar çekebilmen için ya reklam verme gücün olmalı yada dijital mecraya rakipler gibi para yatırmalısın. Ben açıkcası bu adamlara para dağıtılmasına karşıyım. Ha hedef gösterebilirsin elindeki tek şey bu.
Medyanın malum takım elinde olduğunu söylesin bizim yönetim yeter. Fazlasına kimsenin gücü yetmez zaten. Açıklamalarla bu satılık medyayı sürekli hedef alacak bir yönetim lazım bize

Bak bak bir kere de beşiktaşın aleyhine penaltı verilmesinmiş.

Şike yaparsınız affedelim herkes yapıyordu zaten bir kerecikten ne olur.
Penaltı yaparsınız vermeyelim.
Tekme atarsınız kırmızı vermeyelim. Ceza sahasına girince atlarsınız penaltı alırsınız bir kerecik de böyle kazanalım.
Arkası dönük adama defalarca yumruk atarsınız yeni geldi bir kerecik de kırmızı vermeyelim.

İyi daha böyle.

Beşiktaşa karşı sosyal sorumluluk gibi bir görevimiz mi var da farka gidecek maçta penaltıyı vermeyeceğiz maça ortak edeceğiz sonra Sanchez niye atılmadı.

Kırmızı diye ağlayan dallamalar, Urukhai denilen herif daha 5.dakika osimhenin üst bacağına taban sokuyor.
Yetmiyor gidiyor ceza sahası içinde son adam olarak icardiye arkadan indiriyor.
Son adam topla birlikte süratlenen adam osimheni bile isteye indiriyor. Bu orta sahada olunca kırmızı olmuyor ama barış falan çekince ikinci sarı verilmeli oluyor iyi daha böyle.

Ee bunları da üst üste koyalım isterlerse.

Yalnız bu v.brochorst tjk seviyesine göre iyi hoca bence. Takımı fiziksel olarak kırılgan değil. Lyon maçı sonrası bunları perişan ederiz diye bir umudum vardı içten içe

Geri
Üst Alt