Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O pas süperdi, adamlarin dizilisini bozan pas.Gol Saraya yazar
Bizimkilerin sözünün bir önemi yok tff için pek sallamıyorlar ali koç istemiyor yabancı hakemiYabancı var olayında bizimkiler istemiyor sanirim ,tam bu fırsat kabul etmeliyiz, pic gibi kalsınlar ortada
Yani blöfmu yapıyorlar çünkü kaç defadır yabancı hakem gelsin deyip duruyorlar acunda söyledi, bugün sekreterleride söylemiş galibaBizimkilerin sözünün bir önemi yok tff için pek sallamıyorlar ali koç istemiyor yabancı hakemi
Dinc kalmaları gerekiyor sezon uzun yedekleri yok. Sakatlanmamalari da lazım.Hoca jacops yerine berkanı aldı mesela anlamadığım bir değişiklik.. Bu adam bu kadar iyi oynuyo ve hoca en kritik dakikada oyundan alıyor. Sarayada aynısını yapıyo. İlginç
Sen IBAN yolla sakissiz kalma renktasTotemimi yaptım gol geldi be
Ne zaman sakız çiğnesem gol atıyoruz![]()
Adamlar bütün maç hem bize sövdüler, hem çok iyi deplasman tribünü ortaya koydular. Bizimkilerde çok doldu galiba golden sonra patladilarniye aşırı küfrettik la adamlara bir anda
fenere bjkye trabzona bu kadar agresif olmuyoruz.

korayın pozisyonu 4-5 açıdan göstermişler ama torreira pozisyonunda tek açıdan veriyor itler ,muhtemelen ellerınde göruntu var ama vermıyorlarToreiranin pozisyonunda top gogsune carpip ordan koluna gelmiyormu benmi yanlis goruyorum
Arkadaşlar iyi geceler. Tepki videoları çekmeye başladım desteklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler