⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Her maçı kazanamazsın hele salakça 10 kişi kaldığın bir derbiyi kazanmak çok zordur da bari yenilmeseydik iki beraberlik hakkımız olacaktı şimdi bir hakkımız var bazen 1 puana da oynarsın çıkar yunusu moratayı al leminayı kaanı ikinci yarının başında sonuçta deplasmanda bir derbi bu 10 kişi kalmışsın beraberlikte kimse seni ayiplamaz ama yok illa galibiyet olacak olmadı işte iki puan kaybı kredisini bire indirdin

selçuk ya da ardaya teklif götürsen hangisi gelmez abi daha neyi bekliyorsun @yönetim

2. golün aynısı 2 - 3 defa daha oldu. 7 - 8 adam aynı kümenin içinde topa bakıyor ve yay civarı bomboş. 1 tanesi de yayda bekleyeyim demedi. Hakikaten bu low iq topuculardan ve teknik heyetten bıktım. Şimdi 75 Osimhen'e veririz etrafını yine futbol bilgisi zayıf isimlerle doldururuz. Sonra da Osimhen gol atamıyor

:crushed:

1743278823949.webp

Bu mal tinercileri fener dinlene dinlene yener. Heriflerde hiçbir numara yok. Saçma sapan yenildik ya aptal gibi.

Kupada birde fenere eleniriz sen sağ ben selamet

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Morata çok etkisizdi tamam ama Lemina da girdikten sonra hiç işe yaramadı maalesef ilk 2 maçından sonra hiç ortada yok. Mertens zaten emekli olmuş gibi oynuyor, Daha farklı çözümler denenmesi lazım mesela Yusuf Demir'i kullanabilir Osimhen'in arkasında yada Demirbay bile olabilir biraz farklılık deneyebilse keşke Okan Buruk.
Olaya tersten bakıyorsun can ,bu maça cift forvet başlamak esas yanlış olan en baştan mertens veya leminayla baslamaliydi morata forvet arkası hiç yapamıyor hatta berbat adamı oyundan bile alamadı korkuyormu nedir bilemedim
Bazı oyuncuları maç başından oynatmak önemli merttens ve lemina bu tarz adamlar
Hoca beni şaşırtıyor

Osimen gibi adam var elimizde herifi şaklabana çevirdik başımızdaki bjkli yüzünden
Herifler makaşaku denen kağnıdan bozma herifle bi ara kontraya cıkıyordu
Saçma sapan insanların elinde saçma sapan bir dönemdeyiz

Olaya tersten bakıyorsun can ,bu maça cift forvet başlamak esas yanlış olan en baştan mertens veya leminayla baslamaliydi morata forvet arkası hiç yapamıyor hatta berbat adamı oyundan bile alamadı korkuyormu nedir bilemedim
Bazı oyuncuları maç başından oynatmak önemli merttens ve lemina bu tarz adamlar
Hoca beni şaşırtıyor
Mertens bitmis halim yav bende mertensi cok savundum ama adamdan sahte okey bile olmaz

fener bizi yenerse o gazla Trabzon'a 5 atar

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötü günler gecti, bizi daha berbat günler bekliyor malesef. Okan istifa

Mertens bitmis halim yav bende mertensi cok savundum ama adamdan sahte okey bile olmaz
Nebileyim hocaylami sorunu var emin değilim geçen yıl hatirlarsan son 10 hafta bize ligi aldıran adamdı her maç skoru vardı ve her maç 90 dkdi
Bilemiyorum ama morata ile çift forvet kesinlikle olmaz 1 kişi eksiğiz heleki derbide

Bu arada 8jkya kızanlar saçmalıyor ne oyuncuları ne hocaları oyunu cirkinlestirmedi hatta gelin gol atın bile dediler :)

Mertens yorgun dinlendir deniliyordu şimdide maça çıkamıyor adam. Mortal ile olmaz olmaz diyoruz ya şimdi sittin sene moratayı keamez

Normalde yenileceğimizi düşünmemiştim fakat en kötü senaryoda bile bu kadar kötü oyun oynayabileceğimiz aklıma hiç gelmezdi.

Milli ara girmese yenerdik

Hic de yenemezdin. Takim 25 mactir top oynamiyor. Avrupada 300 milyon luk takim rezil oldu. 2 pas yapamayan takimmi yenecekti. Bjk bizden berbati ama biz onlardan berbatiz. Bizi buraya 1-2 oyuncu getirdi. Okanlik hic birsey yok bu sene.

28ci haftada ilk maglubiyetini alan, 2ciyi disarda yenmis icerde berabere kalmis takim sadece 3p ile önde öyle mi? Bu nasil sacma lig yav

Geri
Üst Alt