Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.296
- 4.955
- 998
Ben Batshuayi yerinde olsam forma bile giymeden paramı cukkalarım, şeyime bile takmam bu saatten sonra bu hocayı
İSTİFA OKAN BURUK
İSTİFA OKAN BURUK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens yuhalanmalidir. Hocanin yapamadiguni taraftar yapmalidir.
Nelson deme bana abi herseyi de Nelson demeNelsson stoperlik anlamında Abdülkerim'i tokatlar. Abdülkerim Sanchez ve solunda Jakops sayesinde adam akıllı gözüküyor.
Kaan dediğin adam sağ bek bile değil. Jelert veya Metehan oynasın. Oynamak zorunda.
Yusuf el bombası, aynen o zaman eli belinde 80 dakika dolaşsın sahada Barış ve Mertens.
Batshuayi var eee bu adam bu durumda forma almayacaksa ne zaman alacak?
Takima abilik yapacagi yerde Sara'ya artistligini hazmedemiyorum.O kadar değil bence, 2024 yılı için skora en çok katkı veren Galatasaray oyuncusu kendisi, 37 yaşında üstelik. Sorun Dries Mertens değil diye düşünüyorum.
Burada Okan hoca müdahil olmalı, rol dağılımını kesinleştirmelidir, diğer türlü zaten oyunculara bırakılırsa görüyoruz neticeyi...Takima abilik yapacagi yerde Sara'ya artistligini hazmedemiyorum.
O da Mertens'i kiramiyormusBurada Okan hoca müdahil olmalı, rol dağılımını kesinleştirmelidir, diğer türlü zaten oyunculara bırakılırsa görüyoruz neticeyi...
Galatasaraylı olmak zoruna gitmesinBu ne hocam
adamlar kanattan gelme konusunda çok iyi,bizim bekler çok ileri çıkarsa baya kontra yeriz gibi duruyor,baya pozisyon verebilirizgel gitli bir maç olacak derin analizlerime göre
Bunlar hep Terim effectleri, ben bu kadroya sonuna kadar güveniyorum masalı.2 maç üst üste veren kadro, nasıl olur da sahada olur ya
Ben yedek oyuncu olsam şu saatten sonra gram takmam hocayı.