⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Ben Batshuayi yerinde olsam forma bile giymeden paramı cukkalarım, şeyime bile takmam bu saatten sonra bu hocayı

İSTİFA OKAN BURUK

Nelsson stoperlik anlamında Abdülkerim'i tokatlar. Abdülkerim Sanchez ve solunda Jakops sayesinde adam akıllı gözüküyor.

Kaan dediğin adam sağ bek bile değil. Jelert veya Metehan oynasın. Oynamak zorunda.

Yusuf el bombası, aynen o zaman eli belinde 80 dakika dolaşsın sahada Barış ve Mertens.

Batshuayi var eee bu adam bu durumda forma almayacaksa ne zaman alacak?
Nelson deme bana abi herseyi de Nelson deme
rakip bilerek onu bos birakiyor topu cikarsin demiyorum ama iki metre surup onundekine versin cok zor birsey mi ?

Adam bombos olmasina ragmen korkudan kaleciye donuyor yaninda kim oynarsa topu cikarmasin diye ona baski yapiyor rakipler

Gorduk kasimpasa macinda nelsonu nelson buyuk takim seviyesinde stoper asla degil

Geriye yaslaniyorsan Geleni gideni keser okadar adamdaki ayak 1950 lerdeki stoperler gibi

gel gitli bir maç olacak derin analizlerime göre

Bugunku deneme 1-0 veya 2-0 dan 2-1 veya 3-2 denemesi hadi bakalim savunma nasil tel tel dokulecek

mertens ve kaana top gelince zaman yavaşlıyor yeter ya oynatma şu adamları

Okan hoca farkında değilsin ama bu oyuncuları ıslıklatacaksın aklın başına gelecek

Böyle devam edersen

Kaan
Mertens

Bak bunlar nasıl ıslıklanıyor

Kombinesi olmadığı halde geçen yıl sadece 3 iç saha maçında tribünde yerini alamamış, bu sezon sadece kasımpaşa maçına gitmemiş biri olarak beni bırak gitmeyi, evde bile maç izlemeyecek hale getirdin ya. Tebrikler hoca.

Kaan-Barış ölecekler sahada diye korkuyorum. Yeter ulan ya

Duran topları Sara ya bırakacaksın Mertens. Bi de şu paslaşarak korner işi çıktı başımıza. Bırak abi Sara vursun veya kessin.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt