⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Sara iyidi bu mac. Yaptigimiz transferlere en az 5 mac sans verelim taraftar olarak

Bu mac da jelert cöp ilan edilmis hele bi durun yav. Konya macinda 10-15dk iyi oynadi demedik mi

Bu zihniyette taraftar oldugu surece biz basari falan yakalayamayiz

Çok çok iyi skor şu maç 4-1 bitse kimse bir şey diyemezdi apo ve özellikle köhn büyük sıçtı..

Vallahi buna penaltı demeyende bilemedim. Temas var mi var. Daha ne olması lazım penaltı olması için.
Net penaltı abi. Bize verilmese pis söverdim. Muhtemelen bi penaltı çaldırdılar diye vermediler. Yoksa imkansız buna penaltı çıkmaması.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok yazık oldu. Boş bir penaltı, hızımızı kesti. Yoksa 3 ü bulurduk. Neyse, Arena da görüşmek üzere genç çocuklar.

Bizden hiçbir halt olmaz.Türk futbolundanda hiçbir halt olmaz.
Galatasaray öyle bir wınnerlık kazanmışki ligde şu yönetimlerin hocaların bir gram katkısı yok.
Öyle basit hatalar yapıyorlarki artık söyleyecek söz bulamıyorum.

Şu jelerti peşin 4-5 liraya takla atarak verirlerdi.Ama çapsız hain yönetim çulsuz olduğu için taksitle 9 milyona aldılar.Sarada aynı.Taksitle olunca bu kadar uçuk fiyatlara aldılar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu muslera bi taraftara ne yapmis bilmiyorumki adam koca sezonda iki mac kotu oynar en az 5 6 maci tek basina alir ilk kotu sonucta onune gelen musleraya sallar

Bu kadar vefasiz bu kadar nankor taraftar az gordum takimda iyi oynayan oyuncu mu var birakinda bir mac muslera kotu oynasin

Bu takımı İstanbul'da geçeriz geçmesine de biz iyi olduğumuz için değil. Young Boys kötü olduğundan geçeriz. 2 farklı olsaydı döndüremeyebilirdi ama tek farklı skoru döndürürüz. Lakin bu maç Bjk maçında görülen o doymuşluk, mücadele etmeme gibi şeyleri gösterdi. Bardakçı'da inanılmaz rahatsız oldum kafası transferde çok belli. Okan hocayı savunan biriydim ama Bjk maçının üstüne bu maç artık bende de kredisi kalmadı. 2-2'yi yakalamışız Dubois'i oyuna alıyoruz hiç anlamadım o değişikliği.

Hazırlık maçlarından sonra belliydi
bjk maçından sonra da belliydi
Hatta geçen sezonun son haftalarından belliydi
Abdül gitgide kötüleşiyordu

Hızlı stoper lazım
Solbek lazım
Hatta Jelert de kumar oldu, dua edelim sonradan tutsun
Dubois kesinlikle gönderilmemeli
Sara bence iyiydi ama hala üst klasman bir 8 ihtiyacımız var
Sarayı da daha önde değerlendirmek lazım
Ve 4-3-3’e geçmek lazım

Ziyech ikinci maçta MUTLAKA oynamalı.
Orta saha kurgumuz tıpkı bugünkü gibi sara-torreira-ziyech olmalı bence.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt