⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Fatih terim felipeyi yedi okan da sarayı yer not alın olurda özgür bırakır Hagi olmazsa adiyim

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herifler 2-0'da direğe vurmasa 5'e giderdi bu maç da. eksiklerimizi zaten biliyorduk ama gecenin hayal kırıklığı jelert oldu. sakatlıktan çıktı çok erken yargı vermeyelim ama sara'dan büyük kumar olur böyle giderse. orta saha neyse de 9 milyon verdiğin bek bu kadar aksıyorsa sıkıntın büyük demektir.

2. maç akıllı oyun ve iç sahada vur kır parçalayla elemek lazım bu takımı. hakikaten az oyun bilgisi ve atletizm dışında bi numaraları yok, 7 numara hariç bizim ligin üstünde oyuncuları bile yok. bugün 2 golü kendi çabamızla yedik, batshuayi sağolsun bizi bataklıktan çıkardı. 2. maçta bu utancı takım halinde silmemiz şart.
Adamlar direge vurdu vurmasina da Gunay parmaklarinin ucuyla degmese en kotu diregin icine vurup gol olacakti.

Bu takımı İstanbul'da geçeriz geçmesine de biz iyi olduğumuz için değil. Young Boys kötü olduğundan geçeriz. 2 farklı olsaydı döndüremeyebilirdi ama tek farklı skoru döndürürüz. Lakin bu maç Bjk maçında görülen o doymuşluk, mücadele etmeme gibi şeyleri gösterdi. Bardakçı'da inanılmaz rahatsız oldum kafası transferde çok belli. Okan hocayı savunan biriydim ama Bjk maçının üstüne bu maç artık bende de kredisi kalmadı. 2-2'yi yakalamışız Dubois'i oyuna alıyoruz hiç anlamadım o değişikliği.
Günaydın hep sonradan uyanıyosun durumlara

Seni uyandırabilmek için her konuyla ilgili 2 sene dil döküyoruz

Bu kadar embesilce savunmaya muazzam skor aldık batsuayiye bütün takımın teşekkür etmesi lazım. Lan adamların tek olayı 2 tane kazulet forvetten birini hava topunu çıkarıp diğerini savunma arkasına kaçırmak yapsana kademeli savunma ne diye çizgi savunması yapıyosun? Bu kadar mallık olabilir mi? 3-2 olağanüstü harika bir skor bu futbol anlayışına

Yemin ediyorum bok gibi takım Kopenhag falan yanlarında city kalır.Ne savunma var adamlarda ne hücum bam güm top şişirip bizim avel savunma hattının hatasını bekliyolar

Aynen
Bir tane ilk toplara vurabilen bir stoper olsa o gollerin hiçbirini yemezdik
Davinson olmayınca defans amatöre bağlıyor
Mutlaka bir stoper takviyesi lazım

İkinci yarıda iyiydik, Günay'ın oynaması geriden oyun kurarken avantaj oldu. Batsuayı de direkt skor etkisi yaptı. Tam maç bitecek dendiği anda yine stoper ikilisi taçtan pozisyon verip penaltıya sebep oldu. Sara en iyisi takımın, direkt 10 numaraya koyup Mertens'i emekli etmek lazım.

Bats gecenin adamı net ama Ziyech'in 10 numara performansını herkes izlemiştir umarım. Barış ve Kerem de kanatlarda kusursuz. Artık çok net şekilde;

Barış Ziyech Kerem
İcardi

yapmak lazım.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar direge vurdu vurmasina da Gunay parmaklarinin ucuyla degmese en kotu diregin icine vurup gol olacakti.

kısmet 2. golde de muslera dokundu direğin içine çarpıp girdi. ama günay'ınki çok daha zor kurtarıştı tabi şansı daha fazla hak etti.

Fenerin lille deplasmani gibi oldu bu mac. O macta son dakka golu yemeseler elerlerdi diye dusunmustum oyle de oldu

İnsallah bizim macta bu durum yasanmaz. Su takimi evinde yenemiyorsan en kotu uzatmaya goturemiyorsan zaten kimse bisey konusmasin

Bu arada YB beraberliğe yatarsa turu geçer, o size ile onlarla mücadele edemiyoruz, gol bulsak onlarda gol bulabilir. Bence tur %60 %40 onlardan yana.

Bu gece alınan bu yenilgi birçok ders çıkartmıştır diye umuyorum. Öncelikle Abdülkerim bir daha asla bu takımın 11 oyuncusu olmamalı malesef bunu söylüyorum. Mutlak suretle Sol Bek ve Sol Stoper alınmalı. Ziyech artık bu takımın 10 numarası olmalı. İstanbulda turu alacağız

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu maçtan çıkarım çok olur.
Jelert sağ bek oynayamaz
Meeteens yedeğe
Abdülkerim yedeğe gitmeli artık
Sara değişmez oyuncu olur
Sağ bek lazım yine hala
Defansif ortasaha şöyle 1.90 ından gerek

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sara fena değildi vala alışacak bu takıma ama bu seferde jlert çok düz oyuncu gibi duruyor hani 1-2 m versek üzülmemde çok para verdik bu çocuğa..

Geri
Üst Alt