Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.611
- 59.195
- 4.758
Elendik. Bizim takım bırak 2 farkı bunları yenemez bile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar direge vurdu vurmasina da Gunay parmaklarinin ucuyla degmese en kotu diregin icine vurup gol olacakti.herifler 2-0'da direğe vurmasa 5'e giderdi bu maç da. eksiklerimizi zaten biliyorduk ama gecenin hayal kırıklığı jelert oldu. sakatlıktan çıktı çok erken yargı vermeyelim ama sara'dan büyük kumar olur böyle giderse. orta saha neyse de 9 milyon verdiğin bek bu kadar aksıyorsa sıkıntın büyük demektir.
2. maç akıllı oyun ve iç sahada vur kır parçalayla elemek lazım bu takımı. hakikaten az oyun bilgisi ve atletizm dışında bi numaraları yok, 7 numara hariç bizim ligin üstünde oyuncuları bile yok. bugün 2 golü kendi çabamızla yedik, batshuayi sağolsun bizi bataklıktan çıkardı. 2. maçta bu utancı takım halinde silmemiz şart.
Günaydın hep sonradan uyanıyosun durumlaraBu takımı İstanbul'da geçeriz geçmesine de biz iyi olduğumuz için değil. Young Boys kötü olduğundan geçeriz. 2 farklı olsaydı döndüremeyebilirdi ama tek farklı skoru döndürürüz. Lakin bu maç Bjk maçında görülen o doymuşluk, mücadele etmeme gibi şeyleri gösterdi. Bardakçı'da inanılmaz rahatsız oldum kafası transferde çok belli. Okan hocayı savunan biriydim ama Bjk maçının üstüne bu maç artık bende de kredisi kalmadı. 2-2'yi yakalamışız Dubois'i oyuna alıyoruz hiç anlamadım o değişikliği.
Yemin ediyorum bok gibi takım Kopenhag falan yanlarında city kalır.Ne savunma var adamlarda ne hücum bam güm top şişirip bizim avel savunma hattının hatasını bekliyolar
Adamlar direge vurdu vurmasina da Gunay parmaklarinin ucuyla degmese en kotu diregin icine vurup gol olacakti.
Alışkın değildik, sunu çim, geri döndük, penaltı şüpheli, hakemler, kapanış.Okan bey şimdi çıkar şampiyon kadroyu koruduk en önemlisi bu der
En fazla 75_80 de girecek hal var artık yaş_dizik kaldırmıyor artikHaftaya mertens olmamalı bu takımda
Bu maçtan çıkarım çok olur.Bu gece alınan bu yenilgi birçok ders çıkartmıştır diye umuyorum. Öncelikle Abdülkerim bir daha asla bu takımın 11 oyuncusu olmamalı malesef bunu söylüyorum. Mutlak suretle Sol Bek ve Sol Stoper alınmalı. Ziyech artık bu takımın 10 numarası olmalı. İstanbulda turu alacağız
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi