⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Yahu Arif normalleştirmeyelim bu yapılan hataları

Okan çok net hata yaparak elimizdeki maçı vermiştir

Arda ve İcardi yerine Berkan ve Yunus veya Kaan olsa maçı bitirmiştik

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben normallestirmiyorum da bazilari iki yuzluluk ediyor. Futbol hatalar oyunudur. Kim en az hatayi yaparsa o kazanir. Takimin yarisi sakatlikla bogusurken illa birine kizilacaksa bu basiretsiz yonetimdir.

0.1 puan haketmeyen takıma puan verdik. Bir şey demiyorum artık.. 2.yari o kadar cekilmenin manası var mıydı? Koysak sesleri kesilecekti

Son 25 dk hakem faktörü devreye girmese 2 yi bulurduk. Adam bizim net faulleri vermedi fenere baskı kurması için herşeyi yaptı.

Bizim açımızdan Herşey o kadar net ki.
Bu maç gençler maçından bile daha kolay olabilir demiştim.Eksikler olmasaydı çok daha kolay geçerdi.Eksiklerden bağımsız şu maçta ofansif anlamda daha iyi olabilirdik.Bazı oyuncuların performansıda hayal kırıklılığı devam ediyor.İstikrarsızlık devam ediyor.Bence buda düzelmeyecek.
Bize ilk 11’e çok net bir kanat bir orta saha lazım.
Aksi taktirde Kapanan takımlara lkarşı sıkıntı çekmeye devam edeceğiz.

Defansın göbeği ile oynanmaz arkadaş daha beş gün önce aynı işi yaptın ve golü yedik! Gökhan Zan'dan sonra ilk defa saydam bir stoper gördüm

maç öncesinde 1 puana tamam iyi hoş derdik de , 3dk kala yediğimiz golden sonra hala kendime gelemedim. ortayı açarken evde bağırdım "ulan nasıl boş açtırıyorsunuz diye" ve gol geldi. osimhen yerine kutuyucu bile alsak yenerdik ya. 3 dakika ulan 3

Bizim açımızdan Herşey o kadar net ki.
Bu maç gençler maçından bile daha kolay olabilir demiştim.Eksikler olmasaydı çok daha kolay geçerdi.Eksiklerden bağımsız şu maçta ofansif anlamda daha iyi olabilirdik.Bazı oyuncuların performansıda hayal kırıklılığı devam ediyor.İstikrarsızlık devam ediyor.Bence buda düzelmeyecek.
Bize ilk 11’e çok net bir kanat bir orta saha lazım.
Aksi taktirde Kapanan takımlara lkarşı sıkıntı çekmeye devam edeceğiz.
oyuncuların sakatlık sonrası fizik durumu tam hazır degil cengiz yanı buna göre dusunursek hoca ve oyuncular gercekten iyi hazırlanmıs
heriflere net pozisyon vermedık ve kazanabilirdik gercekten
ilkayın nefesi yetmedi muhtemelen ama yerine yunus girse o bile yeterdi bizi
2li verajı vermemek ve lider devam etmek cok kıymetli
fenere net olarak mesajı verdik
11 kişi olan cogu takıma puan bırakır bu danalar oyunlarını gördük

Bazı renktaşların abarttığı feneri gördük ölü halimizle yeniyorduk az daha bu kadar eksikle fb forması eksikler hakemle bu şartlarda iyi sonuç ikinci yarı transferlerle bu işi yine biz götürürüz

Skiriniar ın Sara ya yaptığına bırak kırmızı sarıyı faul vermedi be faul vermedi. Hem de net görüyor net.
Barış'a Ederson'un yaptığını iki sene önce Abdulkerim'in yaptığna penaltı verdiler.
Arci Brown Saneye bastı sarı vermedi, hatta faul bile vermedi yanlış hatırlamıyorsam.
Lemina topa müdahele etti sarı verdi.
Barış-Semedo birbirini çekti faulü Barış'a verdi.
Barış'a öyle bir kıytırık sarı verdi ki yazık.
REzil hakem rezil.
Bizim yönetim de uyusun.

Geri
Üst Alt