SL 25/26 H:23 | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa | MS | 23 Şubat | beIN Sports 1

Bizim 3-0 dan dönen paşa maçı nasıl tramva yarattı ise bu maçta öyle büyük çöküşü başlatır
90+5 te at 3 dakka sonra ye eyvah eyvah

Zaten fenerli topçuların suratı çok kotuydu
Maaş ödeme sorunları da var
Bu ligin kırılma maçı olabilir çok net
Üstelik rakibin yenilmiş, yensen aynı puan olacaksın. Bitime 3 kala at, sonra hemen ye. Inanılmaz bir çöküş. 0 - 0 bitseydi bu kadar olmazdı. Hakem maçı yine katletti, uzatmalarda bile fener gol atsın diye ekstra oynattı. Gerçekten bıktık!

Yok Paşa arka bahçeleri yok siyaset, tff, mhk devrede yok GS yönetimi şampiyonluğu sattı gibi kısmen doğruluk payı olan ama asla sahada karşılığı olmayacak konular ile başlıklar kirletiliyor.
Su akar yolunu bulur.

Eze vurur kafayı, 18 yaşında liseli Kayserili çocuk kafayı vurur, Bülent Uygun eyvah gol attık diye gözleri dolar iken Manaj tribüne forma çıkartır eskilerden Kezman penaltıyı kaçırır döner penaltıdan son saniye yersin, Emre Güral 40 metreden atar ve bir şekilde eğrisi doğrusuna denk gelir.

Maharet hep yaptığımızı yapmak yani saha içerisinde kalıp oyuna odaklanıp maç maç bu maçı nasıl kazanabilirim diye kenetlenmek zaten onlar muhakkak ki boğulacaktır.
dogru yorum fakat şunu eklemek lazım sanırım artık,hoca eger ısrarla sampiyonlugu istiyorum diyorsa ki istedigine inanıyorum
takım içinde mac secen lig maclarında kibirli olan sahada yürüyenlere mesaj vermesi 11e almaması gerekiyor
yani junior terimlik yapması lazım artık

Forest maçının yorgunluğuna verilebilir, bu maçta Asensio' yu hiç beğenmedim. Hatta ilk 15-20 dk adını duymayınca, niye oynatmıyorlar diye kadrolara bile baktım netten. Orta sahayı bize göre daha sağlam tutup önde kalabalık bulundukları için işin sadece kreatif tarafı kalıyor kendisine. Bizim Yunus sürekli önde baskı ve geriye koşuyla kendini paralamasa, bunun gibi diri kalıp çok daha iyi işler çıkarabilir ama merkezimiz zayıf olduğu için mümkün değil bu dediğim...

Asensio tek basina tasiyor takimi ligde (Avrupa'da tirt). Talisca ve Asensio sakatlansa takimlari cokecek tamamen. Ama herifler her mac 90 dakika oynuyorlar ve ne sakatlaniyorlar ne sari goruyorlar (Asensio gaza gelip forma cikardigi icin sari gordu, yoksa oyun icinde gormuyor).
Geçen bunların stoperleri hiç sakatlanmıyor diyen bir arkadaş vardı, ne göz varsa hepsi kırıldı. Senin mesajı o arkadaşı bulup attırmak lazım!

Hepsi çirkin hepsi nursuz. Allah size şampiyonluk göstermesin.
Yatip kalkip Dursun Ozbek ve diger liselilere dua edelim
20260223_225056.webp

hadi biz konyaya 2 sıfır yenildik üzüldük filanda, bunlarda adam gibi puan kaybetmiyor hep bir tranva yaşıyorlar istisnasız. en iyi günleri bugün ki gibi olsun
Biz konya yı yenseydik bu şerefsizlerde kasımpaşa yı yenerlerdi ama bu durumda puan kaybetmeleri tam yırttık derken yırtılmaları başka bir seviye.

Forest maçının yorgunluğuna verilebilir, bu maçta Asensio' yu hiç beğenmedim. Hatta ilk 15-20 dk adını duymayınca, niye oynatmıyorlar diye kadrolara bile baktım netten. Orta sahayı bize göre daha sağlam tutup önde kalabalık bulundukları için işin sadece kreatif tarafı kalıyor kendisine. Bizim Yunus sürekli önde baskı ve geriye koşuyla kendini paralamasa, bunun gibi diri kalıp çok daha iyi işler çıkarabilir ama merkezimiz zayıf olduğu için mümkün değil bu dediğim...
birak ya fb haftalardir bk gibi oynuyor, duran nesry satisi adamlarda golcü birakmadilar. üstelik fredi kesip kante düzünü oynatirsan hic bir maci kolay alamazsin artik!

Alemde tek eglence fenevbahce.. misafir gelmisti fenerlilerde vardi... mac boyu söyledikleri hala kulagimda gol attikdan sonra caktirmadan Bize laf caktilar 10 kisiden yedikleri son dakika golu sonrasi kendimi tutamayip evi yiktim. bir daha bize geleceklerini sanmiyorum puahahahhaha pisman degilim. gun yüzü gormeyin oclari

Alemde tek eglence fenevbahce.. misafir gelmisti fenerlilerde vardi... mac boyu söyledikleri hala kulagimda gol attikdan sonra caktirmadan Bize laf caktilar 10 kisiden yedikleri son dakika golu sonrasi kendimi tutamayip evi yiktim. bir daha bize geleceklerini sanmiyorum puahahahhaha pisman degilim. gun yüzü gormeyin oclari
kafaya tepsiyi gecireydin üstad

Geri
Üst Alt