Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül
Ben seni adam yerine koyamadığım için ciddi cevap bile veremiyorum dostum saneye sekidika demeseydin bu kadar kuduracaksan ahahahaha aynı mesajları farklı şekilde tekrar atıp durma acizlikten
Ben seni adam yerine koyamadığım için ciddi cevap bile veremiyorum dostum saneye sekidika demeseydin bu kadar kuduracaksan ahahahaha aynı mesajları farklı şekilde tekrar atıp durma acizlikten
Kudurmaya devam edebilirsin dostum sanede patır patır patladin.Bundan sonra bilmediğin işlere girmezsin hahahaha kudurmaya devam kendi haltlarina aciklama yapamayan biri bana burda yok onu acikla bunu acikla diyemez , sana cevap verenlerin hepsi de engelli bende tesadüfe de bak
Kudurmaya devam edebilirsin dostum sanede patır patır patladin.Bundan sonra bilmediğin işlere girmezsin hahahaha kudurmaya devam kendi haltlarina aciklama yapamayan biri bana burda yok onu acikla bunu acikla diyemez , sana cevap verenlerin hepsi de engelli bende tesadüfe de bak
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.