- 29 Ocak 2023
- 15.765
- 8.868
- 1.203
VARAN 2
maçlarla işim yok diyen kolpa iskender yine kolpalığını gösteriyor ve maçlara gidiyorum ayağı yapıyor![]()
![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
VARAN 2
maçlarla işim yok diyen kolpa iskender yine kolpalığını gösteriyor ve maçlara gidiyorum ayağı yapıyor![]()
![]()
![]()
Ben seni adam yerine koyamadığım için ciddi cevap bile veremiyorum dostum saneye sekidika demeseydin bu kadar kuduracaksan ahahahahacevap verdiğin gün seni bu forumda adam yerine koyacağız
ama veremeyeceksin hadi çöplük karıştırmağa![]()
tribünde işim olmaz diyip maçlara gidiyorum dedin mi demedin miBen seni adam yerine koyamadığım için ciddi cevap bile veremiyorum dostum saneye sekidika demeseydin bu kadar kuduracaksan ahahahahaaynı mesajları farklı şekilde tekrar atıp durma acizlikten
arkadaş maalesef hiçbir soruya cevap veremiyor döneklik zor biz bunu perinçekten beri iyi bilirizFeramuz ustam kene gibi yapışmış.
Kudurmaya devam edebilirsin dostum sanede patır patır patladin.Bundan sonra bilmediğin işlere girmezsin hahahaha kudurmaya devam kendi haltlarina aciklama yapamayan biri bana burda yok onu acikla bunu acikla diyemez , sana cevap verenlerin hepsi de engelli bende tesadüfe de baktribünde işim olmaz diyip maçlara gidiyorum dedin mi demedin mi
cevap bekliyoruz şereflice![]()
![]()
![]()
Kudurmaya devam edebilirsin dostum sanede patır patır patladin.Bundan sonra bilmediğin işlere girmezsin hahahaha kudurmaya devam kendi haltlarina aciklama yapamayan biri bana burda yok onu acikla bunu acikla diyemez , sana cevap verenlerin hepsi de engelli bende tesadüfe de bak![]()
Ciddiye alsam ciddi cevap verirdim ya zaten öyle bağımsız şekilde eğleniyorum ben deFeramuzu ciddi alman hata