Sneijder: "Kötü oyunun sebebini diğer arkadaşlara sormak lazım"

Bunu soyleyen arkadaslara sahsi bir kinim yok asla oyle algilanmasin ama benim en manasiz buldugum cumle "gorevi gol atmak degil" cumlesi . 22 mac mi oldu ? Bu kadar mac o mevkide oynayan bir adamin skora kendi attigi golle katkisi olmaz mi ? Daha kac hafta daha buna tahammul edilecek ?

sosa nin gorevi gol mu ? bruma nin yasinin asli gorevi gol mu ? lens in gol mu ? ne bileyim , sayalim , talisca , Q7 ... bu adamlarin hic birisi forvet degil , ama hic birinin 22 mac gol atamadigi bir 10 aylik sureci olmamistir herhalde

bunu normal bulmanin alemi var mi ? herhalde ki 90 dk sahada bulunduguna gore pas atacak , bazi atilan gollerin asistini yapacak , orta acacak , biz de sahanin ortasinda tavla oynuyor demiyoruz

ama ben bir oyuncuya 4,5 milyon euro oduyorsam bana sikintiya girdigim bazi maclarda baskalarinin yapamadigini yapacak diye veriyorum...

bir de cikip abuk sabuk konusuyor , takim olarak kotusunuz iste , bu aciklamayi bruma bile yapamaz , bunun iyi kotu oynamakla da alakasi yok . saygisizlik resmen

Ne olursa olsun böyle bir açıklamayı medya önünde yapması hemde kaptanlardan biri olarak çok yanlış

Bence kadro dışı bırakılması lazım

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yahu bence sonuna kadar hakli adam. Normalde bu tip aciklamalar olmamali, haklisiniz. Ama baska türlü bu oyuncular anlamiyor arkadas. Herhangi bir oyuncumuz topla bulusunca 2-3 isim haric hepsi yerine cakili kaliyor, kimse kIpIrdamIyor bile.

Bu oyunculara artik sert sözler gerek, Sneijder baslangic yapmis.

hakan garanti pas seven adami sevsek selcukcu oluruz .. selcuk ile sneijder , al birini vur otekine .. biri surekli yana geriye oynuyor , el freni , etliye sutluye karismadan spor yapip 3 milyon euro goturuyor

oteki de 1 bucuk sezondur sermis , ne sutu sut , ne golu var , 10 aydir hadi bu mac atacak mi diye konusturuyor bizi burada .

alpay guzel yazmis ,bu adam bana ekstra bir sey yapacak ki 4,5 milyon vereyim , bugun sneijderi cikar tolga sakat degil de o oynasa 5-1 mi yenilecegiz .. zaten biraz sallandik mi kaybediyoruz ..

gecen hafta sneijder yokken takimin hali meydanda diyordu , e bugun vardi , guzel bir oyun mu oynadik

sorun sneijder degil ,ama sneijder de bir cozum degil .. cozum olmayan adama da bu para ve ril mez

hakan garanti pas seven adami sevsek selcukcu oluruz .. selcuk ile sneijder , al birini vur otekine .. biri surekli yana geriye oynuyor , el freni , etliye sutluye karismadan spor yapip 3 milyon euro goturuyor

oteki de 1 bucuk sezondur sermis , ne sutu sut , ne golu var , 10 aydir hadi bu mac atacak mi diye konusturuyor bizi burada .

alpay guzel yazmis ,bu adam bana ekstra bir sey yapacak ki 4,5 milyon vereyim , bugun sneijderi cikar tolga sakat degil de o oynasa 5-1 mi yenilecegiz .. zaten biraz sallandik mi kaybediyoruz ..

gecen hafta sneijder yokken takimin hali meydanda diyordu , e bugun vardi , guzel bir oyun mu oynadik

sorun sneijder degil ,ama sneijder de bir cozum degil .. cozum olmayan adama da bu para ve ril mez

Ben sana su sacma 50 sut istatistigini anlattim. Adam uzaklardan vuruyor hep, gol olmamasi dogal, sans yaninda degildir fln. He ceza sahasi icinden 50 sut disari gönderse haklisin.

Ama sonucta riskli sutlari atiyor, yine sahada birseyler deniyor. Bugün topla birseyler yapmaya calisan tek oyuncu mu degil mi? Tek oyuncu. Üstelik sakatliktan cikti. Haftalardir forma giyen oyuncular ne yapar.

Sneijder topla bulusuyor, kimse kosmuyor, hepsi yerinde.

Adam 8.maçında 4.asistini yaptı. Sanırım 5 şutu var bu maç biri direk dibinde kaleci çıkardı. Biri kalenin dibinden dışarı çıktı, biri üst direğin hemen üstünden gitti. Dİğerini de kaleci kurtardı sonuncusunu hatırlamıyorum. adam yokluyor imkanı geldiğinde uğraşıyor.

Selçuk frikikten gol attı yazacak adam utanması gerekir. 4.5 milyon euro alıyor diye adamın messi olmasını bekleyen adamlar var sanırım. Beğenmiyorsan yıllık 20 milyon euro verip messiyi getirebilirsin ama sonra neden pozisyona girmiyoruz 20 milyon euro veriyoruz diye ağlamayacağız.

Keza bir adam yetmiyor bunu anlamamak üzerine kurulu bir sistem işliyor. Arkasındaki adam top ayağına gelince acaba ne yapsam diye düşünüp rakip yerleşiyorsa dönüp 1 senedir sneijderin golü yok diye çemkirmemek gerekir.
Karşıdan bakınca sneijder ile brumayı tutman yetiyor önüne 2 adam ile baskı yapsan yetiyor. Zaten maçta hepi topu 5-6 kere hızlı kontraya çıkabiliyorsun. Orda da korner oluyor forvet atamıyor birşey oluyor.

Sorunları sürekli farklı yerde arıyoruz.

Melo gittiğinde forumun yarısı bayram etti admın yerini daha doldurmadık. Sneijder gider tamamen amatör takım oluruz. 4-4-2 podolskiyle mutlu mesut yaşarız. Orta saha mis. Sonra kendimize yeni suçlu buluruz nolcek.

Ayrıca adamın rolu gol atmak değil attırmak. 4 asist/8 maç ile oynuyor adam daha istediğimiz ne.

Semih, selçuk, sabri üçlüsünün verdiği zarardan daha fazla vermiyor emin olun.

3lü defans oynuyoruz hiç farkettiniz mi sabri nerelerde ne yapıyor diye.

Çok farklı yerde sorun arıyoruz diyorum ya cidden öyle. En az 15 milyon euroyu sadece çöplere atıyoruz. Göz önünde olmayınca mı farkedilmiyor acaba.

Geçen sene Hamza gidince arkasından salladı. Ne oldu 6. olduk.

Etkisi varsa da olumsuzdur bu açıklamaların. Ona buna hizipçi diye tefe koyuyoruz. Bu açıklama direkt olarak takımı birbirine kırdırmaktır.

Kaptan gider soyunma odasında sert çıkar, bunu der ama medya önünde diyorsa KENDİ BİR YERİNİ KURTARMAK İÇİN TAKIMI SATIYOR derim ben.

Defolup gidebilir as SELÇUK INAN.

Hakan yanlis anlama ,tesbihte hata olmaz, senin bu adamin aleyhine bir mesaj atmayacagini biliyorum , inan ki tartisma olsun diye degil , ama 22 degil 44 mac da gol atmamasini normal bulabilirsin , biz bulmuyoruz , bu konuda karsilikli saygi duyalim bence

ben bu performanstaki adamlara , birine 3 otekine 4,5 verilmesi karsiliginda onlarin bana verdiginin bu olmasini normal bulmuyorum , bireysel kapasiteleri bu ise o zaman bu para verilmez

yok 3 ve 4,5 milyonluksa da , o zaman da o performans bu degil ..

bu benim degerlendirmem , seninki farklidir... ben bunlari bugun icin degil 1,5 sezondur yaziyorum .

Burada artik herkesin kabul ettigi bir gercek var , bazi oyuncularin katkisindan cok zarari var , selcuk , semih , chedjou , hatta sabri ile balta (hatta diyorum bu sene cok reziller diyemem diye)

bir de aldiklari ile verdikleri orantisiz olanlar var, podolski , sneijder bunlarin basinda .. bu adamlarin hepsi bize zarar veriyor, bunun en basit ornegi de 1,5 sezondur goruluyor , sorun su adam ya da bu adam diye ayirdikca da digerleri pacayi kurtariyor

sorun hepsi .. zamanla , sozlesmeleri bittikce uzatmadan ayrilmak lazim .. omru boyunca ne muslera kalacak burada ne hagi kaldi , ne elano ne lincoln..

sneijder in da artik bize katkisi yok denecek kadar az , o varken de kotuyuz ,yokken de .. bireysel ekstralari yapmadikca da gun gectikce yuhalanmaya dogru gidiyor ben soyleyim , kalan sozlesmesi 1,5 sene, bu performansla idare edemez tepki gormeden

soyledi dersiniz

1 senedir gol atmayan 10 numara boyle aciklama yaparsa bu takim sampiyon olamaz tabii.

Bana hemen biri 3 buyuk takimda 22 macta bir tane gol atmayan 10 numara soylesin de yuzum kizariversin. Sokarim Sneijderin uzaktan sutuna. Acin trabzon macinda ilk girdigimiz pozisyona bakin. Ceza sahasi icinde sacma sapan bir vurus yapip harcadi. Daha boyle bir suru ornek Besiktas macinda kacirdi yuzde yuz.

Sneijder iyi degil. Bu sene daha sabreder cunku yerine adam yok. Seneye araplara kitlemek lazim.

Son düzenleme:
Kabullenmek istemeyenler var

Tamam Sneijder'i sevebilirsiniz ama GS sevgim daha ağır basıyor

Ve ister kabul edin ister etmeyin Sneijder artık zarar veriyor takıma

Ya adam akıllı oynasın veya da yol yakınken güzel bir şekilde gitsin

Sorun muslera ve bruma'da bence , takımda çizgisini bozmayan kalan son neferlerimiz.

Hadi be ordan hocanıda al git paranın hakkını ver sen önce.

sabri, semih, selcuk ve hakan balta'nin ilk 11 oynadigi takim iflah olmaz

miladi gecmis adamlarla ugrasiyoruz 3-4 sezondur

Wes sezon Sonu gider kanımca.
Misyonu bitti.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Adam hakemler için demiş beyler

Sent from my iPhone using Tapatalk

takımın açık ara en işe yaramaz 2 oyuncusu var biri sneijder biri selçuk.

Sneijder gol kaçırdığı için kötüyüz evet. Çünkü gol yememzize etken bu. Zarar veriyor diyen adam cidden maç izlemiyordur.

8 maçta 4 asist yapmış adam diyoruz hala gol atmıyor diye zarar veriyor saçmalığında adamlar var. Özet izlemeyi bırakıp maç izleyin.

Zararı yanlış yerde arıyorsunuz.

1,6 sabri
1.8 semih
2.2 chedjou
2 serdar (hala kadroda göremedik)
1.25 balta
3 selçuk
1.6 hamit

13.5 milyon euro. Paraya bak.

lan şu defansif hattın sana gol katkısı 2 bilemedin 3 yedirdiği şu ana kadar maç başı 0.7

Sneijderin katkısı ne 8 maçta 4 asist yani maç başı +0.5 he messi performansı verecekti oldu. Matematiksel farkı anlattım belki anlarsınız diye.

Ama normal cebidneki bozuk paraları paradan saymayan millet oldupumuz için şu yukarıdakı gider tablosu sorun olmaz. 1 Adam niye 4.5 alıyormuş o olur. Ne gerek var değil mi oraya 2 tane daha semih koyduk mu sorun ortadan kalkar 2 milyon euroluk oyun oynamış olur.

13.5 milyon euro üzerine artırıyorum iyi okuyun

+0.45 salih
+1 cenk
+0.85 cavanda
+1.25 linnes
+0.25 eray
+0.65 bin jem
+0.45bin umut
+0.4 endoğan

sahi ya sneijderi kesip oynatılacak josue vardı 0.75

1.25 verdiğimiz izlandalımız var.

Takımda hepi topu birşeyler yapmaya çalışan
şu adamlar var

yasin 1
podolski 3 (yazmamın nedeni iyi kötü çıkıp gol atıp katkı veriyor +geçen sene)
sneijder 4.5
muslera 3.3
carole 0.7
tolga 2
eren 2.2
bruma 1
sinan 0.55

Buraya belki de hakan ile chedjouyu ekleyebiliriz.

Ve hala ne olduğunu anlayamadığımız 2.2 m euroluk jong var.

Takım hepi topu 9 kişinin üzerinden gidiyor zaten.

Sneijder yıllık 4.5 milyon euroluk oynamıyor evet ama bu adama imza parası adı altındaki saçmalığı ödeyene sormak gerekir onu da. 2,5/3 alsa sesini çıkarır mısın. Cevap hayır değil mi. Dİrekt olarak dursuna girip bu çemkirmenizi yapın sneijdere değil. Futbol piyasasının bu denli uçtuğu yerde bu denli yaygrar koparmaya da gerek yok. Adam mr. rızık gibi 3 milyon euro alıp 4 senede 25 tane maça çıkıp 5 tane direk gibi istatistiği yok.

Bak brumaya sözleşme imzalıyor mu hayır. Sözleşmesini uzatmak için 2,5 verir misin evet verirsin. Seneye 2013-2015 bruma olurca buna bu parayı kim veriyor yav diye çemkirirsin ama.

Çok pis bir pazar futbol pazarı. Azıcık verim aldığın adam yerine hiç alamadıklarında bir sorun aramak gerekir.

Çöplüğegiden para net 20 milyon euro.

20 milyon euro diyorum yahu. Diğerlerini kafadan bi ele önce verim alamadığın çöplüge attığın para 20 milyon euro. Çözüme buradan başlamak gerekir yıllar geçiyor birşeyler yapmaya çabalayan adamlar aynı kalıyor ama oynatmayıp/verim alamadığın adamlar hep sabit 20 milyon euro.

Bu paraya stopere yıllık 4 milyon eurodan oynayacak aktif 27 yaşlarında olan 2 tane üst düzey topla oynayabilen adam dikersin.
Üzerine 12 milyon euro gibi hayvani bir bütçe kalır. 3 milyon eurosunu üst düzey sağ beke verirsin. Eboue 2.5 milyon euroya oynadı bir eboue bulamıyorsan kapat dükkanı.
9 milyon euro yıllığın kalır.

Knopolyanka gibi bir oyuncuya 3.5 vermem ama diyebilen yönetime sahipsin hani. verdiğini kabul edelim 5.5 milyon euro kaldı. Hala 2 tane oyuncu alabilme imkanın var mı var

17 çöp oyuncun vardı

6 tane aldın elinde az çok verim aldığın 9 +jong +sakat korayın kaldı

17 oyuncun var elinde Defans sorununu hallettin. 11 oyuncunun 6 sını çıkardın buradan. +bruma var.

Şimdi başlayabilirsin jong neden 2.5 alıyor
Sneijder neden 4.5
podolski neden 3 milyon euro alıyor diye çemkirmeye.

Çünkü sıra bunlara gelmiş demektir.

Anlayacağınız sadece bu.

Son düzenleme:
dünkü maçta hiçbişey yapmadık, belliydi takım içinde sorunlar olduğu. sneijder burda bunu itiraf etmiş. selçuk, sabri ve semih aynı anda 11 oynuyorsa bu takım ptt lig seviyesine iniyor malesef. tabiki sneijder de vasat. suçu diğerlerine atmak yerine hepimiz kötüydük dese daha doğru olurdu. bu konuşmadan sonra takım içi kılıçlar iyice çekilir artık

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt