Sneijder: "Kötü oyunun sebebini diğer arkadaşlara sormak lazım"

Neyi keseyim kasap değilim
Nevi şahsına münhasır bir tarihçiyim. Olumlu yorumların elbette var bunu inkâr etmek aptallıktır. Fakat yukarıda belirtilen yorumdan daha kallavi şeydir.
Neyse konu çok saçma bir yere gitti.
Bende tarihçiyim. :)

Bu şekil sardırı yapman doğru değil. Forumda aktif olamıyorum eskisi gibi girincede bunlarla uğraşıyorum. Art niyet beslememen gerekiyor

4cü madde aslında tek nokta katıldığım.
Sneijder nedir veya değildir bunu çözmemiz gerekiyor bence.
Sneijder dünyanın en iyileri arasında halen işleyen takım şablonu ve sisteminde. Sen takım olarak kopuk kopuk ne oynadığını bilmiyorsan burda sneijder de ölür resmen ve vasat gibi gözükür.
Takımı sneijderin önderliğinde ve ona uygun A takım kuracaksın ve B takım kimyası oturmuş olmalı az çok. Sneijder öyle Messi Ronaldo bilmem gibi tek başına maçı alır tipinde futbolcu hiç olmadı. Kolektif takım içinde yıldızlaşan bir elit futbolcudur kendisi. Ha yok bu takımdan bir cacık olmaz ve sneijder de aradığı ve gerek duyduğu ortamı oluşturmayız dersek satalım gerçekten. Boşuna bukadar masraf yapmanın alemi yok

Digerleri de etken . Bugun kabul edelim etmeyelim , orta sahaya alinan adamlarin hepsi ,geldigi takima gore hep 2 adamla kiyaslanir, fb ye geldi ise alex , bize geldi ise hagi .. bazi ozelliklerinin bunlarin gerisinde , bazilarinin ilerisinde olabilecegi gercegi goz ardi edilir ve isim de takilir , yeni hagi !

Bu elestirine katiliyorum , takimin genel durumunun ,oyun sisteminin sneijderin katkisina direk etki ettigine ise daha da katiliyorum.. ama bu katkisinin kollektif olanina etki eder

simdi bazi seyler icin kollektif katkisi geride kalmistir cunku takim kotudur denebilir , ornegin delici driplingleri azalmistir , drogba gibi kaliteli al ver yapan yok denebilir , ya da attigi ortalara vuracak 2 kule alirsin , asisti artar , katkisi artti denebilir

ama bir de bireysel , kimseye ihtiyac duymadan yaptigi isler vardir , hani sapkadan tavsan hesabi .. sneijder bizdeki cogu katkisini bu sekilde yapti , ben en az 10 tane uzaktan sutla golunu hatirlarim , ki bu en azdir , bunlarin hepsinin ilk 2 sezonunda olmasi , hic birinin son 1,5 sezonda olmamasini kollektif aciklayamayiz

fb macindan sonra guzel bir yorum vardi , cikacak ilk adamdi ama 89 ve 90 artida skoru belirledi .. o gollerin hic birinin kollektif oyunla alakasi yok , tamam her zaman olmaz ona da katiliyorum ama sabir suresinin de bir haddi , bir kredisi vardir

bu 1,5 sezon olamaz , olmamali ... sadece 1 , cok degil 1 macta sana galibiyet getirseydi sahsi becerisi ile , bu ornegin basaksehir maci olsa su an liderdin

ondan beklenen bireysel seyler de var, gecmiste de hic yapamasa haklisin ama yapiyordu , 2015 basindan beri bicakla kesildi .. fiziksel olabilir bilemiyorum ,ama sanssizlik vs bu kadar uzun periyodda bahane olamaz

Bu haberin kaynagi nedir arkadaslar? Bos konu üzerine kaynak olmadan tartisiyoruz burda.

Bende tarihçiyim. :)

Bu şekil sardırı yapman doğru değil. Forumda aktif olamıyorum eskisi gibi girincede bunlarla uğraşıyorum. Art niyet beslememen gerekiyor
Sana karşı art niyetli bir kişi olsam cevap vermem. Fikirler değer görünce karşılık bulur. Benim fikrim ile senin fikrin bu konuda uyuşmuyor. Sağlık olsun.

Digerleri de etken . Bugun kabul edelim etmeyelim , orta sahaya alinan adamlarin hepsi ,geldigi takima gore hep 2 adamla kiyaslanir, fb ye geldi ise alex , bize geldi ise hagi .. bazi ozelliklerinin bunlarin gerisinde , bazilarinin ilerisinde olabilecegi gercegi goz ardi edilir ve isim de takilir , yeni hagi !

Bu elestirine katiliyorum , takimin genel durumunun ,oyun sisteminin sneijderin katkisina direk etki ettigine ise daha da katiliyorum.. ama bu katkisinin kollektif olanina etki eder

simdi bazi seyler icin kollektif katkisi geride kalmistir cunku takim kotudur denebilir , ornegin delici driplingleri azalmistir , drogba gibi kaliteli al ver yapan yok denebilir , ya da attigi ortalara vuracak 2 kule alirsin , asisti artar , katkisi artti denebilir

ama bir de bireysel , kimseye ihtiyac duymadan yaptigi isler vardir , hani sapkadan tavsan hesabi .. sneijder bizdeki cogu katkisini bu sekilde yapti , ben en az 10 tane uzaktan sutla golunu hatirlarim , ki bu en azdir , bunlarin hepsinin ilk 2 sezonunda olmasi , hic birinin son 1,5 sezonda olmamasini kollektif aciklayamayiz

fb macindan sonra guzel bir yorum vardi , cikacak ilk adamdi ama 89 ve 90 artida skoru belirledi .. o gollerin hic birinin kollektif oyunla alakasi yok , tamam her zaman olmaz ona da katiliyorum ama sabir suresinin de bir haddi , bir kredisi vardir

bu 1,5 sezon olamaz , olmamali ... sadece 1 , cok degil 1 macta sana galibiyet getirseydi sahsi becerisi ile , bu ornegin basaksehir maci olsa su an liderdin

ondan beklenen bireysel seyler de var, gecmiste de hic yapamasa haklisin ama yapiyordu , 2015 basindan beri bicakla kesildi .. fiziksel olabilir bilemiyorum ,ama sanssizlik vs bu kadar uzun periyodda bahane olamaz
Bireysel şut beceresi azaldı evet bunada katılırım ama sneijderin bonus özelliği bu. Neden yapamıyor artık bu onun formu ile alakasız bir durum ama. Neden isabet oranı bukadar düştü bilmiyorum. Kendisi de bilmiyordur belki de. Ama genel form eleştirilere katılmamak mümkün değil takımdaki durum belli iken.
Alex veya Hagi kıyaslaması saçma buluyorum açıkçası. Hepsi birbirinden farklı oyuncular.

Zaten dikkat edersen elestirileri yapanlarin 90% odaklandigi nokta sut konusu . Cunku diger seyler zaten dedigin gibi kollektif oyunla alakali , ilk zamaninda da ara paslarda hata yapiyordu , yine yapacak .. eskiden de asist yapiyordu kenarlardan yine yapacak , gecen sene derbide olcana yapti , dun de sinana yapti ..

bu tip oyuncularin bu paralari etmesinin asil sebebi donem donem baskasina ihtiyac duyulmayacak seyleri kendileri yapabilmeleri , sen bugun sabriye , de jong a , tolgaya 2 degil 6 milyon euro da odesen bunlar uzaktan kaleyi bombalayamaz , oyle bir meziyeti yok cunku

ama sneijderin hem lafta var hem de o lafin gercek oldugunu da 1,5 - 2 sene kanitladi bize, bu adamin bu kadar sut kalitesizligi sergilemesinin bireysel bir dusus oldugu ,takimla ilgili olmadigi da net

yok kaleden uzak oynuyormus da , yok asli gorevi gol degilmis de ... bunlar gerekce olamaz ... bir orta saha oyuncusu , koskoca bir sezonda ic sahada 0 golle oynar mi ?

Bu haberin kaynagi nedir arkadaslar? Bos konu üzerine kaynak olmadan tartisiyoruz burda.

NTV Spor da kisa videosu var, stadi terk ederken söylemis bunlari. Ama NTV Spor dogru cevirdimi bilemiyorum (Türkce altyazi eklediler), biraz zor anlasiliyor.

NTV Spor da kisa videosu var, stadi terk ederken söylemis bunlari. Ama NTV Spor dogru cevirdimi bilemiyorum (Türkce altyazi eklediler), biraz zor anlasiliyor.
Ceviri ise yalan olma ihtimali var. Bugün'e kadar dogru ceviren bir TV kanali yakalamadim. Basin toplantilarinda bile sacma sapan yansItIyorlar hocalarin dediklerini.

Bu arada hakemler ile ilgili bu cümleleri söylediği söyleniyor.

Doğruysa hoş bir açıklama değil. Yarın öbür gün Sneijder de kötü oynadığı zaman birisi çıkıp, kötü oyunun sebebini Sneijder'e sorun derse ne olacak? Ki, kendisinin de epey bi süredir iyi oynadığı söylenemez.

Ben bu aciklamanin dogruluguna inanmiyorum , dolayisiyla da ozellikle son yorumlarim sneijder in genel katkisi ile alakali . bu aciklamayi yapmis ise yanlis , ama ben yaptigini zannetmiyorum

ama bu aciklamayi yapacak curet varsa kendisinde , bu da sneijder in sucu degil yonetimin kabahatidir . oyuncuya dayali duzen bu iste

Ceviri ise yalan olma ihtimali var. Bugün'e kadar dogru ceviren bir TV kanali yakalamadim. Basin toplantilarinda bile sacma sapan yansItIyorlar hocalarin dediklerini.

NTVSpor un cevirisi ama baslikta yazilandan farkli.

Sneijder bunlari söyledi yanlis anlamadiysam:

"It depends on some other people."

2f17347173c4228c9395fde05267e799.png

"Without saying anything about anybody."

7bff91316eaa2caeb54c99762d099f70.png

Son kismi biraz son anlasiyor.

"Impossible to play games like this... because ..."

a1393e3479d45d7f6591d63f6051b060.png

Sanki hakeme yönelik demis bunlari ama. Ceza almamasi icin böyle ifadeleri kullanmis olabilir.

Yahu adam orda hakemi kastetmis. Bu haber nedir böyler GSC? Ben ciddi ciddi aciklama yapti saniyordum.

Mac icinde dikkat edenler, Sneijder hep hakemden sikayetci oldu hakli yere.

Basligi düzeltelim lütfen.

NTVspor'un bu sekilde cevirmesi sürpriz degil. NTV konusunda da geri adim atan yönetimin ABV, bakin nasil algi yaratiyorlar.

Son düzenleme:
Halı saha söylemi olmuş. Diğer arkadaşlara sormak lazım, ben dört gol attım, kimse defansa gelmedi de diyebilirdi devamında. Hadi diğer arkadaşları da yolladık senin hatrına Wesley kardeş. Peki ya sen ?

Sorun Sneijder degil.Sneijder kotu felanda oynamiyor.Adamdaki hirs,tek vasfi 3 lu cektiren sabride bile yok.Onceki yillara gore kotu olabilir eyvallah.Ama en son sallanacak adamlardan biridir Sneijder kimse k.bakmasin.
Senin defansin evlere senlik.Adam yok oynatacak.Serdar,Ched,Semih,Balta,Sabri,Cavanda,Linnes..Bunlarin hepsi copoglu cop.Hangisini oynatirsan oynat otekini aratiyor.Burdaki insanlarda Serdar,Ched niye oynamadi diye hocaya sallasin.Yok abi hic biri defans oyuncusu degil.3.ligde bile siritir bunlar..
Orta saha da Selcuk gibi kebapci var.Sag da Sinan yetersiz.Pismemis daha.Forvet desen piyasada yok.Bireysel yeteneklerle mac kazandik bu zamana kadar.Takim oyunu yok.Takim oyunu oynadin da Sneijder mi kotu oynadi?.Kadro derinligimiz yok.Patlamaya müsait bi takım vardı zaten ortada.

Simdi senin 7-8 tane nokta atışı Transfer yapman lazım ki bu seneyi kurtarabilesin.Yoksa Türkiye Kupasını kazanmaya çalışırız Uefeya gidebilmek için ki o bile yalan olabilir.
Yaparlar mı zor.O işi sezon başı yapıcaklardı.Kirala,kiralayabilirsen simdi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt