STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Yigit'e bak yenilgimiz garanti olsun diye 40 kere yazmis hiyar.

Takim mi cok moralli taraftar mi? Adamlar iki gun oldu geleli hemen soyle sinerji yakaladik falan diyonuz da bence taraftarlar icin denebilir o. Yoksa hele durun bakalim forvetimiz oldugu icin defansa takviye yaptigi it icin mutluyuz ama bir Bismillah diyelim oyle girelim topa.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana göre herkes şu yüzden moralli ,
Marcao ilk maçı ve 2.maçında mükemmel oynadı ve kimse bilmiyordu nasıl oynayacağını bu referansla ,
luyindama ve mitro oynarsa en azından marcao etkisi yapabileceklerini ve maçı
Alabileceğimizi düşünüyoruz .Luyi de mitro da en azından bilinen oyuncular marcaoya göre

InsaAllah. Ben 2-1 aliriz diyorum. Sergen kolay kolay yatmaz. Kumarcidir sudur budur ama akli basinda iken bayagi iyi bir hoca olacagini gosteriyor. Biraz zor gececek mac.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
göztepe maçı çok zordu hem deplasman gibi dep hem saha şartları o maçdan çıktıysak haksız penaltı ve verilmeyen penaltımıza rağmen ,2 önemli silah olan fernandes ve taha ve uyum sorunu olan alanya bize fazla direnemeyecektir.

Ayrıca şunu yazıyım alanyada ki tahayı yazın mutlaka almalıyız ama mutlaka

Taçsız Kralımız Metin Oktay'ın doğum gününde bu takım bizi üzmeyecektir. Kazanacağımıza inancım tam.

MetinOktay.gif

yaşını gerçekten bilmiyordum,mücadelesi ve tekniğinin zayıf olmadığını gördüm ve faydalı olacağını düşünüyorum en az 3 yıl .koşu kalitesine baktığım zaman 25 felan zannetmiştim .

Benim de dikkatimi çekmişti önce ki maçlar da ama katılıyorum yaşına göre dinamik bir oyuncu

Guzel ve rahat bir galibiyet alacagimizi dusunuyorum guzel gecen son gunler sonrasinda. Umarim Mitroglou ve Luyindama ile baslariz maca. Hocamiz ve takim mutludur transferlerden dolayi. Kadro kalite farki yaninda bu yuksek moralin de mac sonucuna buyuk etkisi olacagini dusunuyorum. Mitroglou oynarsa ilk golunu bu mac atar. Kesilen ortalar daha da bir anlam kazanir.

Geri
Üst Alt