Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yigit'e bak yenilgimiz garanti olsun diye 40 kere yazmis hiyar.
Fark gelir en az 5 atarız
Sensin bok herif. Senin gibi birine Galatasaraylı olduğumu ispatlamama gerek yok. Herkes yazmasını bilmeyen birine gereksiz vakit ayırdı. Hadi uza.Son onco torkco ogron
senin post gecmsini bakan herkez senin ne bok oldugunu gorur.
Bana göre herkes şu yüzden moralli ,Takim mi cok moralli taraftar mi? Adamlar iki gun oldu geleli hemen soyle sinerji yakaladik falan diyonuz da bence taraftarlar icin denebilir o. Yoksa hele durun bakalim forvetimiz oldugu icin defansa takviye yaptigi it icin mutluyuz ama bir Bismillah diyelim oyle girelim topa.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gayri ciddi?Lutfen boyle gayri ciddi postlar atmayın.
Sanki mahalle takımıyla oynayacagız.
Umarım 3 puanı alırız.
1-0 olsun, bizim olsun.
göztepe maçı çok zordu hem deplasman gibi dep hem saha şartları o maçdan çıktıysak haksız penaltı ve verilmeyen penaltımıza rağmen ,2 önemli silah olan fernandes ve taha ve uyum sorunu olan alanya bize fazla direnemeyecektir.InsaAllah. Ben 2-1 aliriz diyorum. Sergen kolay kolay yatmaz. Kumarcidir sudur budur ama akli basinda iken bayagi iyi bir hoca olacagini gosteriyor. Biraz zor gececek mac.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umalim ki oyle olsun. ?göztepe maçı çok zordu hem deplasman gibi dep hem saha şartları o maçdan çıktıysak haksız penaltı ve verilmeyen penaltımıza rağmen ,2 önemli silah olan fernandes ve taha ve uyum sorunu olan alanya bize fazla direnemeyecektir.
Sol, sag ayak farketmiyor Kostas da...bu bir ST için çok iyi bir kabiliyetşöyle 1 gol ile gözlerimizin pasını silmeğe ne dersin @kostas
Gayri ciddi?
Ayrıca şunu yazıyım alanyada ki tahayı yazın mutlaka almalıyız ama mutlaka
İlk yarı forvetsiz 6 atmışız ne gayri ciddisi yaEvet.. Gayri ciddi..
Taha 32 yaşında alınacak yaşı geçmiş
yaşını gerçekten bilmiyordum,mücadelesi ve tekniğinin zayıf olmadığını gördüm ve faydalı olacağını düşünüyorum en az 3 yıl .koşu kalitesine baktığım zaman 25 felan zannetmiştim .
İlk yarı forvetsiz 6 atmışız ne gayri ciddisi ya