rüyamdaki sçamasapan skorları buraya yazıp bu her ne haltsa bundan kurtulmam gerekiyor.kafaya taktım.

Genclerbirliği 4 Trabzon 6

Başaksehir 4 Galatasaray 3

Başaksehir 2 Galatasaray 1

Bilmemenespor 0 Besıktaş 1

Tudor mudor dursun denyoları yüzünden bunların bile götleri kalkmış son 10 dk 3 farktan aşağısına oley oley-hamsiler kümeye tezaratları çektirtmeyen takım üzer beni

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçların gidişatı(sürekli ev sahiplerinin kazanması),Dursun'un ibra edilip kürsüde yine ağzını yaya yaya tezahürat yaptırması ve maçı en son oynayacak olmamız :eek::eek::eek: çok ciddi boyutta sıkıntılı olacak bu maç.Negatif enerjiye inanırım.Şu Dursun'un olayı bize çok ters etki edecek.Nasıl seçimi kaybettikten sonra bir enerji patlaması olduysa şu lanetin kürsüde seçim kazanmış gibi ağzını yayması da tam tersi etki yapacak.Bunlara ciddi anlamda inanan birisiyim ben

Maçların gidişatı(sürekli ev sahiplerinin kazanması),Dursun'un ibra edilip kürsüde yine ağzını yaya yaya tezahürat yaptırması ve maçı en son oynayacak olmamız :eek::eek::eek: çok ciddi boyutta sıkıntılı olacak bu maç.Negatif enerjiye inanırım.Şu Dursun'un olayı bize çok ters etki edecek.Nasıl seçimi kaybettikten sonra bir enerji patlaması olduysa şu lanetin kürsüde seçim kazanmış gibi ağzını yayması da tam tersi etki yapacak.Bunlara ciddi anlamda inanan birisiyim ben

Dursunun ibra edileceği belliydi olumsuz etki yapmaz merak etme, en son maçı yapmamız ve aleks denen meymenetsiz hakem bizi zorluyacak sadece.

Dursunun ibra edileceği belliydi olumsuz etki yapmaz merak etme, en son maçı yapmamız ve aleks denen meymenetsiz hakem bizi zorluyacak sadece.
Ya o meymenetsizin kürsüde ağzını yaya yaya tezahürat yaptırması bütün enerjimi aldı yemin ediyorum.Ciddi anlamda adam negatif enerji sebebi.İbra edilmesi birşey değil ama o adamın o halini görmek hayattan soğutuyor

Öyle olalım ki 50 bin kişi bu it oğlu itler nereye geldik desin, son seneler de fazla kinimiz yoktu bunlara. Şu son 2 maçta uğur ve olcay sayesinde fener maçı gibi bekler olduk.

Bu atmosfer den çıkacaklarını sanmıyorum, ciddi anlamda en ateşli tribünün bu maçta olacağını düşünüyorum.

Camia olarak 15 gündür mastürbasyon bile yapmıyoruz, bu hamsilere patlayacagız inşallah

Öyle olalım ki 50 bin kişi bu it oğlu itler nereye geldik desin, son seneler de fazla kinimiz yoktu bunlara. Şu son 2 maçta uğur ve olcay sayesinde fener maçı gibi bekler olduk.

Bu atmosfer den çıkacaklarını sanmıyorum, ciddi anlamda en ateşli tribünün bu maçta olacağını düşünüyorum.

o kadar doluyum ki yarın kusacagım hepsini.
benle statta olacak renktaşlarım @Berat Yesir ve @Hidayet Sarıdağ benden soğuyacak buyuk ıhtımal :D

DZoKSqYXcAEL-hu.jpg

bu haysiyetsizlere o kadar doluyum ki yarın statta 90 dk kufredicem.
Zaten keyfim yok 3 4 ayın ofkesını cıkaracagım
Uğur Demirok'u hedef olarak belirlemişsindir inşallah.

sent via GSC

Lama cimi yok.

Bu maci alacagiz, gerekirse taraftar aldirtacak bu maci.

Yeter cektigimiz su iki yuzlu hamsilerden. Anca fenere yatsinlar bize gelincede aslan kesilirler.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Bu sabah rüyamda maçı gördüm 3-4 kırmızı kart, vetilmeyen goller sinirden hıçkıra hıçkıra ağlıyordum ki uyandım. Umarım tersi olur ve hayır olur.

Günlerdir hissiyatım değişmedi maçla ilgili: 4-1. İlk gol Gomis'ten gelicek. Her golde çılgınlar gibi bağırıp daha fazlasını isteyeceğiz. Haftanın en güzel futbolunu izleteceğiz.

Hamsi buglama yapmaya 24 saatden az kaldi

1-0 olsun biyim olsun falan filan degil. Totem de yok

6-0 dan az yapana yuh olsun. Taraftar cosmazsa yuh olsun

Geri
Üst Alt