Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçların gidişatı(sürekli ev sahiplerinin kazanması),Dursun'un ibra edilip kürsüde yine ağzını yaya yaya tezahürat yaptırması ve maçı en son oynayacak olmamızçok ciddi boyutta sıkıntılı olacak bu maç.Negatif enerjiye inanırım.Şu Dursun'un olayı bize çok ters etki edecek.Nasıl seçimi kaybettikten sonra bir enerji patlaması olduysa şu lanetin kürsüde seçim kazanmış gibi ağzını yayması da tam tersi etki yapacak.Bunlara ciddi anlamda inanan birisiyim ben
Ya o meymenetsizin kürsüde ağzını yaya yaya tezahürat yaptırması bütün enerjimi aldı yemin ediyorum.Ciddi anlamda adam negatif enerji sebebi.İbra edilmesi birşey değil ama o adamın o halini görmek hayattan soğutuyorDursunun ibra edileceği belliydi olumsuz etki yapmaz merak etme, en son maçı yapmamız ve aleks denen meymenetsiz hakem bizi zorluyacak sadece.
Öyle olalım ki 50 bin kişi bu it oğlu itler nereye geldik desin, son seneler de fazla kinimiz yoktu bunlara. Şu son 2 maçta uğur ve olcay sayesinde fener maçı gibi bekler olduk.
Bu atmosfer den çıkacaklarını sanmıyorum, ciddi anlamda en ateşli tribünün bu maçta olacağını düşünüyorum.
Uğur Demirok'u hedef olarak belirlemişsindir inşallah.
bu haysiyetsizlere o kadar doluyum ki yarın statta 90 dk kufredicem.
Zaten keyfim yok 3 4 ayın ofkesını cıkaracagım
Uğur Demirok'u hedef olarak belirlemişsindir inşallah.
sent via GSC