onur bu dedigin matematiksel bir kredi degil , yorum sadece ... kisaca basaksehiri yensek dahi kredimiz filan yok ...
başakşehir'i öyle kolay kolay yenemezsin hücum hatları kaliteli ve kontrollü oynayacaklar. sen kabak çiçeği gibi açılıp risk alacaksın . yensen bile bu rezil deplasman performansı ile biz değil fener şampiyon olabilir

Kimse kusuruma bakmasın ama bu takım şampiyon mampiyon olamaz bu deplasman oyunuyla. Sezon başından beri düzelecek düzelecek diye diye lig bitti be.

Ben ümidimi kaybettim ne yalan söyleyeyim. İnşallah yanılırım ki korkunç şekilde ihtiyaç duyuyoruz şampiyonluğa

Şikecilerin taraftarları dahi forumdakiler kadar inanmıyorlar şampiyon olacaklarına yahu, el insaf.

Şampiyonluk için güven vermiyor takım örneğin haftaya 3-0 yensen Başakşehiri sonraki deplasman da ne yapacağın meçhul ...

Kimse kusuruma bakmasın ama bu takım şampiyon mampiyon olamaz bu deplasman oyunuyla. Sezon başından beri düzelecek düzelecek diye diye lig bitti be.

Ben ümidimi kaybettim ne yalan söyleyeyim. İnşallah yanılırım ki korkunç şekilde ihtiyaç duyuyoruz şampiyonluğa
genclerbirliği inanılmaz kapandı ve 9 günlük aradan sonra oynandı maç normal.ama trabzon macı sonrası böyle bi oyun futbolculara yazar.

hiç bi takım gençlerbirliği gibi kapanmaz arkadaşlar deplasmanda.alanya,akhisar ve göztepe maçlarında acık bi futbol oynanır.hücum yapar ve pozisyona gireriz yani.

ama duran top,korner ,şut ve orta calısmalı takım.

Yav sıfırladık yarisi iste ufak bi avantajimiz var oda basakla bjk arenaya gelecek. Bize rahat samp. Yok bu belli.

2013ün bi başka versiyonu oldu.ama bu macın aksine aslantepedeki maçta ezmiştik,sneijder sakatlanıp cıkmıstı.maçı 1-0 kaybetmiştik.kazanmayı haketmemize ragmen.neyse

Allah aşkına bırakın şu iki hale bölme işlerini. Sevinecek tabi Terimi sevmeyende sevinecek şampiyonluk gitti diyende sevinecek. Ne yapsın hocam öyle dedim sevinmesin mi? Kimisi daha karamsar, zor burdan dönmez diyor kimisi daha umutlu ama emin ol ikiside istiyor o şampiyonluğu. Baya manasız buluyorum şu olayı
kardeşim inanmayan gitsin bu kadar net
yok inanma inanma şampiyon olunca oleyyyy şampiyonuz
tmm cnm

Gençlerbirliği yapması gerekeni yaptı takımca savunma yaptı biz hiçbir şey yapmadık oyun aklımız yok sahada ve ne yapacağını bilmeyen oyuncu ordusu izledik bu akşam...Çizgiye inen orta yapıyor evlere şenlik , ortadan delmeye, girmeye çalışsan driplingi iyi şut atacak faul alacak adamın yok hal böyle olunca son dakikalarda takımın stoperi sağ açıkta top sürerek tuhaf işler yapıyor ...

Şikecilerin taraftarları dahi forumdakiler kadar inanmıyorlar şampiyon olacaklarına yahu, el insaf.
Evet yatıp kalkıp Akhisar'a dua edelim.Kendi evlerinde çaktıkları yetmiyormuş gibi kadıköy'de 3 puan aldılar.Yoksa fener şu yenilgimizden sonra yüzde 90 şampiyon olmuştu.Bir de o bizimkiler kadıköyde 1 puana neden seviniyorlar diyen tayfa şimdi fenere 2 koy senden 1 düş bak bakalım neler oluyor

Evet yatıp kalkıp Akhisar'a dua edelim.Kendi evlerinde çaktıkları yetmiyormuş gibi kadıköy'de 3 puan aldılar.Yoksa fener şu yenilgimizden sonra yüzde 90 şampiyon olmuştu.Bir de o bizimkiler kadıköyde 1 puana neden seviniyorlar diyen tayfa şimdi fenere 2 koy senden 1 düş bak bakalım neler oluyor

İyide kadıköyde 2 puanı kaçıran bizdik onlar değildi

Şimdi bu deplasman performansı ile ben umutlanamıyorum şampiyonluğa maalesef. Haftaya Başakşehir’i yensek nolur ki bir sonraki hafta yine deplasmanda kaybettikten sonra. Her şeyi geçtim rakiplere umut veriyoruz. Artık hepsi diyor Galatasaray tırt illa deplasmanda kaybeder diye. Bitti benim umutlarım he haftaya biz Başakşehir’i yeneriz. Diğer bütün rakiplerimiz puan kaybeder ve bir sonraki deplasmanda da kazanırız o zaman değişir işte.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyide kadıköyde 2 puanı kaçıran bizdik onlar değildi
Yok,neden otobüste seviniyorlar diyenler oldu ya.Biz şampiyon olursak zaten fener bizden maksimum 3 puan geride olacaktır bence.O zaman daha iyi anlaşılır.Umudum bu akşam çok çok azaldı benim.Şimdi Alanyayı da potada tutmaya devam ettik bu yenilgiyle.Alanya Gençlerden kat kat iyi takım

Geri
Üst Alt