Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Şunu yok edemiyormuyuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Şunu yok edemiyormuyuz
Random thumbnail
Verileri silmeyi denesene Burak
Duzelir diye dusunuyorum
Önbelleği temizlemeyi kastediyorsan yaptım geri geldi ışıdci. Neyse konu kilitlenmiş zaten aşağılara gider sabahtan beri gözümüze soktular
Hoşgeldin buarada
Zaten eklemiştik ama kaldırdık, o eklenti forumun yükünü gereksiz arttırıyor.Yine bir bakarız ama zannetmiyorum.Merhaba sevgili GSC yöneticileri. Eski forum sisteminde yer imleri denilen favori mesajlar oluyordu. İşaretleme yapıyorduk ve daha sonra okuyorduk. Forumda değişim olduktan sonra o özellik kalkmış. Mümkünse geri getirebilir misiniz; teşekkür ederim.
@GSC Root
@GSCMaster
@Danyal Artemis
@Emrah Yıldırım
@Keramettin TANRIVERDİ
@Melih Açıkgöz
@Talha Küllü
ayarlardan video ve resim ön izlemesini kapat.![]()
Şunu yok edemiyormuyuz
ayarlardan video ve resim ön izlemesini kapat.
Sürekli bildirim geliyor benimle alakası olmasa da ama sadece yazdığım başlıklarla alakalı geliyor diğer başlıklarla değil nasıl kapatabiliriz benimle alakası olmayan bildirimleri? Teşekkürler
örnek x kişi başlıklı konuya cevap yazdı. Bundan sonra daha fazla mesajda yazılmış olabilir. diyor
Nasıl kapatabiliriz peki?herkese geliyor ? sadece sana geldiğini nerden çıkartın
kapatamayız da sen neden kapatabileceğimiz fikrine kapıldın ?Nasıl kapatabiliriz peki?
anlamadım yanlış bir şey mi sordum? rahatsızlık verdiysem kusura bakmakapatamayız da sen neden kapatabileceğimiz fikrine kapıldın ?
anlamadım yanlış bir şey mi sordum? rahatsızlık verdiysem kusura bakma
hoşbulduk ama buldum galiba tercihler var sağ alttaneyse konuyu şişirmeyeyim. h.g. diyelim foruma
hoşbulduk ama buldum galiba tercihler var sağ altta
Takip ettiğim ve mesaj yazdığım konulardan bildirim gelmesindeki çentiği kaldırdım işe yarar mı sizce?