Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

64c4c7633c8707c7031311ae9a4621b7.jpg

Şunu yok edemiyormuyuz

Bence uygulamada alıntı yapılınca alıntı yapılan mesaj değilde [ALINTI] - cevap

Şeklinde olabilir yani mesaj yerine direkt alıntı yazacak

Merhaba sevgili GSC yöneticileri. Eski forum sisteminde yer imleri denilen favori mesajlar oluyordu. İşaretleme yapıyorduk ve daha sonra okuyorduk. Forumda değişim olduktan sonra o özellik kalkmış. Mümkünse geri getirebilir misiniz; teşekkür ederim.

@GSC Root

@GSCMaster
@Danyal Artemis

@Emrah Yıldırım

@Keramettin TANRIVERDİ

@Melih Açıkgöz

@Talha Küllü
Zaten eklemiştik ama kaldırdık, o eklenti forumun yükünü gereksiz arttırıyor.Yine bir bakarız ama zannetmiyorum.

Son mesajların sağında avatarlar çıkıyor ya hani.
Orda bi sıkıntı var.

Siz de bi bakın da, sadece bende olan bir şeyse screenshot atarım ya da daha detaylı anlatırım.

İsmet Badem başlığındaki o mesajı orada tutmayın lütfen. Benim mesajımı editleyen(tabii ki haklı olarak) yönetici dostum, rica ediyorum.

Beğen butonunun yanına - Tahrik/Huzursuzluk butonu açılmalı ve onlarda profilde tıpkı beğeni gibi görülmeli.
Normalde ceza verilmeyecek dozda mesajlarda yukardaki gibi sizi huzursuz ederse buraya tıklanmalı yok ceza zaten gerektiriyorsa direkt şikayet edilmeli.
Sayı 50 olduğunda 1 ay boyunca raporlanmaması halinde kaldırılmak suretiyle günde 5 mesaj sınırı getirilmeli.
Sayı 250 olduğunda 20 Gün Myc yemeli
Sayı 500 olduğunda yönetim tarafından konusu açılıp ban atılıp atılmama konusunda foruma sorulmalı

GSC üyelerin vicdanı doğrultusunda karar verir.Bu tarzda bi hamle forumu biraz olsun rahatlatabilir hem Huzursuzluk çıkardığı bi üyenin apaçık yüzüne vurulursa biraz olsun çekinir-utanır diye düşünüyorum.

Sürekli bildirim geliyor benimle alakası olmasa da ama sadece yazdığım başlıklarla alakalı geliyor diğer başlıklarla değil nasıl kapatabiliriz benimle alakası olmayan bildirimleri? Teşekkürler

örnek x kişi başlıklı konuya cevap yazdı. Bundan sonra daha fazla mesajda yazılmış olabilir. diyor

Sürekli bildirim geliyor benimle alakası olmasa da ama sadece yazdığım başlıklarla alakalı geliyor diğer başlıklarla değil nasıl kapatabiliriz benimle alakası olmayan bildirimleri? Teşekkürler

örnek x kişi başlıklı konuya cevap yazdı. Bundan sonra daha fazla mesajda yazılmış olabilir. diyor

herkese geliyor ? sadece sana geldiğini nerden çıkartın

hoşbulduk ama buldum galiba tercihler var sağ altta

Takip ettiğim ve mesaj yazdığım konulardan bildirim gelmesindeki çentiği kaldırdım işe yarar mı sizce?

çentiği mi ? o laftan nefret ederim.

Babam derdi ki, "sen ciddi bir oksijen israfısın, hatırlıyorum da seni yaparken hiç uğraşmamıştım basit bir çentik kaldırması ve işte hayattaydın."

bu laf yüzünden asla özgüven sahibi bir birey olamadım.

Geri
Üst Alt