Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

8 numara transferi hala olmadığı için dönüp dolaşıp 8 numara yine sergio olur deyip adamın KAP bildirimini tekrar paylaştım diye transfer nöbetinden ban yemişim.

gerçekten şaka gibi artık hangi mod bunu yaptıysa.

8 numara transferi hala olmadığı için dönüp dolaşıp 8 numara yine sergio olur deyip adamın KAP bildirimini tekrar paylaştım diye transfer nöbetinden ban yemişim.

gerçekten şaka gibi artık hangi mod bunu yaptıysa.
Bende ali kocu tebrik ettigimiz tweeti.paylastim diye 2 gun yasaklanmistim

Yönetim zorbalığına hayır!

Ben bu başlığı istediğim zaman bulamıyorum, gugıldan aratıyorum arşiv olarak eski başlık çıkıyor, ancak biri yazınca görebiliyorum, niye böyle?

Değerli Admin ve yönetici arkadaşlarım, tıpkı Instagram 'daki mavi tik mantığında bir uygulamanın forumumuzda da uygulanması fikrini sizlere sunmak isterim. Muhakkak öncesinde fikir beyan eden olmuş ya da kendi aranızda istişare etmişsinizdir fakat ben de bu konuda naçizane bir şeyler söylemek isterim.

Belli bir ücret karşılığında aylık yenilenen mavi tik uygulaması ile isim yazan kısımda vip bir farklılık, sadece bu üyelerin, admin ve yöneticilerin daha aktif olduğu aralarında fikir alışverişi yaptığı mümkünse forum geneline kapalı konu ya da konulara erişim özelliği ( yeni üye olan vip üyeler mesaj sayısından bağımsız her konuya mesaj atabilmeli ), yönetici ve adminlerin sağlam kaynaklı duyumları ilk paylaştıkları konulara erişim, çeşitli Gs Store ürünlerini ya da maç bileti tarzında aylık çekilişlerin yapıldığı etkinlikler, üyelerin yoğun olduğu illerde yüz yüze aktiviteler vb. geliştirilebilir bir çok ayrıcalığa sahip bir vip sınıfın forum içinde oluşturulmasını talep ediyorum.

Bu düşüncemin merkezinde; forum üyesi kimliğimden çok, emeğini ve zamanını ayıran yönetici ve admin arkadaşlarımın emeklerinin çok daha fazla karşılık alabilmesi olduğunu bilhassa altını çizmek isterim.

Sevgi ve saygılarımla.

Son düzenleme:
Yav adminler su dark mode de GS efendilerin font rengini bi türlü degistiremediniz. Isim okunamiyor, arka plan siyah font siyah. Taha iki sene gecti söyleyeli. Theme oldugu icinmi degisiklik yapamiyonuz?

Ana De Armas Konu'su vardı ama Google'da bile arattım bulamadım.Gsc Sözlük'te konuyu açabilecek potansiyelde olan renktaşların adını yazarak bulmaya çalıştım yine bulamadım.1 de Devrim Özkan Konu'su da şampiyonluk totemi için kilitlenmişti geri açılmasını talep ederim..

Ana De Armas Konu'su vardı ama Google'da bile arattım bulamadım.Gsc Sözlük'te konuyu açabilecek potansiyelde olan renktaşların adını yazarak bulmaya çalıştım yine bulamadım.1 de Devrim Özkan Konu'su da şampiyonluk totemi için kilitlenmişti geri açılmasını talep ederim..
Taleplerini yerine getirdik

Teşekkür ederim Alper abi.Bu gibi Konular'ı nasıl bulabiliriz?

Geri
Üst Alt