Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.004
- 4.801
- 2.278
Yapma Haydar yanarızbizim için de sakıncalı heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapma Haydar yanarızbizim için de sakıncalı heis
Bende ali kocu tebrik ettigimiz tweeti.paylastim diye 2 gun yasaklanmistim8 numara transferi hala olmadığı için dönüp dolaşıp 8 numara yine sergio olur deyip adamın KAP bildirimini tekrar paylaştım diye transfer nöbetinden ban yemişim.
gerçekten şaka gibi artık hangi mod bunu yaptıysa.
Redface talebimizi yinelemekte 1 beis görmüyoruz.
Elbet 1 gün sesimizi duyarlar ahb.Mükemmel bir öneri
sağdaki 3 nokta ardından parantez butonu
Ana De Armas Konu'su vardı ama Google'da bile arattım bulamadım.Gsc Sözlük'te konuyu açabilecek potansiyelde olan renktaşların adını yazarak bulmaya çalıştım yine bulamadım.1 de Devrim Özkan Konu'su da şampiyonluk totemi için kilitlenmişti geri açılmasını talep ederim..
Taleplerini yerine getirdikAna De Armas Konu'su vardı ama Google'da bile arattım bulamadım.Gsc Sözlük'te konuyu açabilecek potansiyelde olan renktaşların adını yazarak bulmaya çalıştım yine bulamadım.1 de Devrim Özkan Konu'su da şampiyonluk totemi için kilitlenmişti geri açılmasını talep ederim..
Teşekkür ederim Alper abi.Bu gibi Konular'ı nasıl bulabiliriz?ana de armas
Ana Celia de Armas Caso Kübalı - İspanyol oyuncu Doğum tarihi: 30 Nisan 1988 (33 yıl yaşında), Santa Cruz del Norte, Küba Boy: 1,68 m Eşi: Marc Clotet (e. 2011–2013) https://www.instagram.com/ana_d_armas/www.gscimbom.com.tr
Dostum konuyu ben tekrar buldum bana teşekkür etmeyecekmisinTeşekkür ederim Alper abi.Bu gibi Konular'ı nasıl bulabiliriz?