- 23 Temmuz 2011
- 75.713
- 51.196
- 4.843
Hoca bırakmaz. Hicbir yonetimde hocasız devam etmez. Cengo tekrar aday olursa belki birakir.
Hocanın daha 2-3 senesi var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaybedecek 2-3senemiz yok amaHoca bırakmaz. Hicbir yonetimde hocasız devam etmez. Cengo tekrar aday olursa belki birakir.
2010 mevzusu çok garip dğl mi rengim.
"Başkan olduğum dönemde Terim'e teklif götürmüştük. Önce kabul etti. Kabul ettiği için o dönemki teknik direktör Frank Rijkaard ile yolumuzu ayırdık. Ancak ertesi gün ailemle konuştum, "Türkiye'de çalışmak bize acı veriyor" diyerek teklifi geri çevirdi. Üç ay sonra seçim kararı aldık ve ben seçime girmedim. Benden sonra Ünal Aysal başkan oldu. Bizi o dönem ortada ve zor bir durumda bırakan Terim, teknik direktör olarak geri geldi."
Bunlar polatın o dönemki sözleri. Birileri polatın altını oyuyordu. Hocaya da kabul etme yeni bi yapilanma var basari kacinilmaz mi dediler acaba
yabancılar da mutlaka başarılı olmuyor
bence zaten yabancı derken yarın gelip bizi uçuracak demiyorum
sadece şu sürekli olağanüstü hal durumu varmış da bizi sadece tek bir pelerinli kahraman buradan çıkaracakmış hikayesini satın almıyorum o kadar
bir de açıkçası ligi bilen yerli hikayesinden hoşlanmıyorum
iyi bir yabancı hoca sadece bize değil ülke futboluna lazım
dibe vuruyoruz oyun olarak
3 kuruşluk doğu avrupa takımlarının bile gerisinde kalıyoruz
Okan Hocamın yardımcısı olarak görmek isteriz.Bench press Çağdaş nasıl olur
Ortada bir planlama olduğunda ben başarısızlığa da varım. Başarısız olmak ayıp değil. Geçen sezon mesela bu anlamda rezalet. Bu sezon kendimce bazı olumlu hamleler gördüğüm için, bu yönde devam edilmesi kaydıyla destekliyorum. Fatih Terim ayrılırsa dünyanın sonu da değil. Ama gelecek yönetim doğaçlama takılırsa yine Prandelli - Hamza - Riekerink - Denizli - Tudor dönemleri gibi kaos içinde bir şeyler çıkarmak için debeleniriz.
buna katılırım tabiki
ama bu terimde de öyle oluyor işte
terim de planlı yapılan takımla iyi gitti sonra rastgele transferlerle dağıttı, dağıldı
yani yabancı da yerli de plansızlıkta başarısız olur tabiki
ama terimde ben planlama da görmüyorum
Ya eskiden 15-20 şut atardık. Şimdi 4-5 ile macı tamamlayan bi Galatasaray var. İlk şut da zaten hemen hemen 60. dakika da geliyor.Kim geliyorsa gelsin artik ingiltere ligi vari süratli futbol görmek istiyorum bizim takimdan, iki üc pas ile ceza sahasina giren bir takim görmek istiyorum. Cok mu zor böyle futbol izletmek? Varsin maci kaybedellim ama mac sonu ne futbol izledik be diyelim.