Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca bırakmaz. Hicbir yonetimde hocasız devam etmez. Cengo tekrar aday olursa belki birakir.

Hocanın daha 2-3 senesi var.

2010 mevzusu çok garip dğl mi rengim.

"Başkan olduğum dönemde Terim'e teklif götürmüştük. Önce kabul etti. Kabul ettiği için o dönemki teknik direktör Frank Rijkaard ile yolumuzu ayırdık. Ancak ertesi gün ailemle konuştum, "Türkiye'de çalışmak bize acı veriyor" diyerek teklifi geri çevirdi. Üç ay sonra seçim kararı aldık ve ben seçime girmedim. Benden sonra Ünal Aysal başkan oldu. Bizi o dönem ortada ve zor bir durumda bırakan Terim, teknik direktör olarak geri geldi."

Bunlar polatın o dönemki sözleri. Birileri polatın altını oyuyordu. Hocaya da kabul etme yeni bi yapilanma var basari kacinilmaz mi dediler acaba

daha derinini bilmem rengim

ama şunu biliyorum terim o dönemde gelmedi bize ki eğer ona ihtiyacımız varsa o da o dönemdi

benim gördüğüm kadroyu beğenmemesi gerekçesi

yoksa 3-4 ay sonra nasıl geldi hemen ali dürüstle filan

ha ben adama kızmıyorum bu arada herkes kendisi için kariyeri için rasyonel kararlar alır ve sonuna kadar saygı duyarım

ama o kararı alan adama, milli takıma 2013de koşa koşa giden adama yönelik eleştirilere duygusal bağlarla cevap verilmesine ise anlam veremiyorum

yabancılar da mutlaka başarılı olmuyor

bence zaten yabancı derken yarın gelip bizi uçuracak demiyorum

sadece şu sürekli olağanüstü hal durumu varmış da bizi sadece tek bir pelerinli kahraman buradan çıkaracakmış hikayesini satın almıyorum o kadar

bir de açıkçası ligi bilen yerli hikayesinden hoşlanmıyorum

iyi bir yabancı hoca sadece bize değil ülke futboluna lazım

dibe vuruyoruz oyun olarak

3 kuruşluk doğu avrupa takımlarının bile gerisinde kalıyoruz

Ortada bir planlama olduğunda ben başarısızlığa da varım. Başarısız olmak ayıp değil. Geçen sezon mesela bu anlamda rezalet. Bu sezon kendimce bazı olumlu hamleler gördüğüm için, bu yönde devam edilmesi kaydıyla destekliyorum. Fatih Terim ayrılırsa dünyanın sonu da değil. Ama gelecek yönetim doğaçlama takılırsa yine Prandelli - Hamza - Riekerink - Denizli - Tudor dönemleri gibi kaos içinde bir şeyler çıkarmak için debeleniriz.

Ortada bir planlama olduğunda ben başarısızlığa da varım. Başarısız olmak ayıp değil. Geçen sezon mesela bu anlamda rezalet. Bu sezon kendimce bazı olumlu hamleler gördüğüm için, bu yönde devam edilmesi kaydıyla destekliyorum. Fatih Terim ayrılırsa dünyanın sonu da değil. Ama gelecek yönetim doğaçlama takılırsa yine Prandelli - Hamza - Riekerink - Denizli - Tudor dönemleri gibi kaos içinde bir şeyler çıkarmak için debeleniriz.

buna katılırım tabiki

ama bu terimde de öyle oluyor işte

terim de planlı yapılan takımla iyi gitti sonra rastgele transferlerle dağıttı, dağıldı

yani yabancı da yerli de plansızlıkta başarısız olur tabiki

ama terimde ben planlama da görmüyorum

terimin 4. dönemde en büyük önceliği tff ile hesaplaşmak kovulmadan sonra

hatta bana sorarsan tudora kumpas iddiamın gerekçesi de bu

terim bir an önce dönüp tff ile hesaplaşmak istedi

tek derdi de o şu an

Yarım sezon iyi top oynatan tudor Galatasarayın başına geçmişken Son 10 yılda gittiği her takımı şahlandıran Rıza Çalımbayın ismi ise 3 büyüklerin gündemine hiç gelmiyor. Şans mı desem yabancı hayranlığı mı desem bilemedim.

Yeni nesil Türk teknik adamların en büyük eksiği kriz yönetimini becerememek; çünkü ülkede kaos, kargaşa ve gerginlikten beslenen bir iklim var.Erol Bulut da,Okan Buruk da krizi yönetmeyi beceremedi.Sergen Yalçın'in farkı lider karakterli oluşu idi.Yoksa teknik, taktik ve fizik kondisyon açısından diğer hocaların eksiği yoktur...İş yabancılara gelirse bu sorunlara ek olarak "iletişim sorunları ve ekonomik sorunlar''da ekleniyor.Daha önce sistem, düzen, profesyonellik ile başarılı olmuş ünlü yabancı teknik adamlar bizde sudan çıkmış balığa dönüyor.

Bütün bu tecrübeler eşiğinde yerli de yabancı da olacaksa "lider karakterli, başarıya aç,kriz yönetimi becerisi olan,genç nesil bir yeni teknik adam"bulmak gerekli.Ha öneri var mı derseniz " Monaco hocası Kovaç ideal olur.Uzun vadeli ise Arda Turan haricî potansiyel bir Galatasarayli yok.Sergen Yalçın'in tutması onun ekolünden gelen Çağdaş Atan'a da bir şans verilmesi gerektiğini düşündürüyor ama "Terim gibi sürekli sistem ve oyuncu değişikliği yapması"biraz düşündürüyor beni.

buna katılırım tabiki

ama bu terimde de öyle oluyor işte

terim de planlı yapılan takımla iyi gitti sonra rastgele transferlerle dağıttı, dağıldı

yani yabancı da yerli de plansızlıkta başarısız olur tabiki

ama terimde ben planlama da görmüyorum

FFP'yi de hesaba katmak lazım bu noktada. 2018'den beri hep günü kurtarmaya yönelik hamleler yapıldı. Bununla hocayı aklamıyorum, onun da suçu var. Ancak yönetim beceriksizliği de bariz. Geçen yaz bu hatadan döndüğünü düşünüyorum. Adı çıkıp alınamayan bir sürü genç isim var. Kış döneminde gelen Mostafa, Onyekuru, Halil, Gedson var. Kadroyu gençleştirmeye dair niyet görüyorum. O yüzden bu yönde devam edecekse buyursun 1 sene daha görelim. F/P rezaleti oyuncuları gönderip hafriyatı kaldırıp daha dinamik bir takım kurmazlarsa ben de desteğimi çekerim.

Bu takımın başına hamza olur ancak tr den başka adam bizim kahrımızı çekemez.

Yabancı olarak tek isteğim sampaoli olurdu ama o da marsilya da

Yok mu ulan yeni bir feldkamp fırtına gibi essin şurada ya da ulubatlı souness

Teknik direktor degil yonetim nobeti yapilsin. Iyi yonetim olmadan iyi td falan olunmaz. Bizim daha dogru duzgun stad zeminimiz yok. Seçilecek yonetimler futbol namina 1 cumle kurmuyor hepsi gayrimenkul uzmani :)

Kim geliyorsa gelsin artik ingiltere ligi vari süratli futbol görmek istiyorum bizim takimdan, iki üc pas ile ceza sahasina giren bir takim görmek istiyorum. Cok mu zor böyle futbol izletmek? Varsin maci kaybedellim ama mac sonu ne futbol izledik be diyelim.
Ya eskiden 15-20 şut atardık. Şimdi 4-5 ile macı tamamlayan bi Galatasaray var. İlk şut da zaten hemen hemen 60. dakika da geliyor.

Bakalim kim var ve nekadar kazaniyorlardi.
  • Jürgen Klinsmann (3.50 Mio €)
  • Leonardo Jardim (4.5 Mio €)
  • Peter Bosz (4.5 Mio €)
  • Lucien Favre (4.5 Mio €)
  • Bruno Lage (3 Mio €)
  • Tayfun Korkut (1 Mio €)

Ömer Erdoğan gelsin her maç 3-4 yeriz garanti. Ne kadar atarız onu oyuncu kalitesi belirler.

İyi futbol atak futbolu isteyenler için bire bir adam. Yan pas geri pas olmaz herkes tatmin olur.

Ömer erdoğan kim ya 2-3 sene sonra küme düşürme seansı oynatacak herif. Her sene bu seviyede üst seviye takımlarda futbol oynamış transfer bulamayınca ne yapacak acaba.

Tsl'de hocalık yapmışlardan bir sıralama yapacaksan
Okan, Sudimica, Çağdaş, Ünal, Rıza, hatta işine karışılmayan erol'dan sonra 7. falan gelir.

Adam gibi sağlam ekibe sahip genç ve vizyonlu gavur hoca lazım. Büyük takımda çalışınca 40 yerden müdahale geliyor çağdaşı-ömeri falan 2 ayda harcarlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt