Torrent: "Fatih Terim, Türkiye'de bir efsane. Ancak futbolda kalıcı olan kulüplerdir"

Çok fazla torrent üzerinde konuşmaya gerek yok.
Bugün ;

1- kaleciyi konuşabiliriz
2 -defans hattını konuşabiliriz
3 -hakemi konuşabiliriz

İlk yarı güzel oynadık, kaç haftadır atmadığımız golleri attık. Takımın üzerinden ölü toprağı kalkmıştı bunu hissediyordun. Bu kaleciyi kulübe sokanlar 1
bu hakemler hakkında çözüm bulamayan başkan ve yönetimler 2
Galatasaray düzlüğe çıktığında bu kepazelikler unutulmayacak.

yedek kaleci transfer
boey
nelsson
marcao
sol bek transfer
ön libero transfer
orta saha transfer

cicaldau
sağ açık transfer
kerem
mohamed

en az 5 transfer lazım şu an ilk 11'e.

Neresi olumlu geldi? Adamlar en az 10 pozisyona girdi.
Ft ile daha az pozisyon verip daha cok pozisyona girdigimiz maclardan sonra deli gibi elestiren adamlarin bunlari yazmalari beni sinir ediyor iste.Tamam ilk mactan elestirmeyelim ama ovmek icinde yer aramayalim.Bi ton pozisyona girdi adamlar.Oyun olarak biraz daha akici oynadik ama bu kadr pozisyon verip bu kadar cok gol yiyeceksek isimiz var.

Domenec Torrent: "Yazın, transfer dönemi olacak. Ben kendi başıma karar veren bir teknik adam değilim, kulüple birlikte çalışıyorum. Ben burada kulübün bir çalışanıyım ve transferle ilgili kulüple birlikte kararlar alacağım."
Yazın mı
Yine ocak - haziran durumuna mı döndük ne yazmış birader ya.
Valla bıktım artık ya

Hep destek tam destek sana reis

Zaten biz rakibe çok pozisyon bir takımdık. Eğer bunu dert edeceksek Torrent gelmemeliydi.

Domenec Torrent: "Yazın, transfer dönemi olacak. Ben kendi başıma karar veren bir teknik adam değilim, kulüple birlikte çalışıyorum. Ben burada kulübün bir çalışanıyım ve transferle ilgili kulüple birlikte kararlar alacağım."

Domenec Torrent: "Kulübün ismi ve bu güzel taraftarıyla, hak ettiği yere gelmesi gerektiğini düşünüyorum."

Yazın mı.

devre arası yok yani transfer ha.

Küme düşeriz lan (ciddiyim)

Domenec Torrent: "İstediğim tarzda oynayabilmek için öncelikle biraz zamana ihtiyacım var. Sonra da buna adapte olmuş oyunculara ihtiyacım var. Galatasaray'ın çok iyi oyuncuları var ama spesifik sistemde özel oyunculara ihtiyaç duyarsınız."

Anlaşılan rahatsız olanlar var. Size laf anlatmak deve ve hendek ilişkisinden daha zor.

Geri
Üst Alt