Torrent: "Fatih Terim, Türkiye'de bir efsane. Ancak futbolda kalıcı olan kulüplerdir"

Torrent geldi Terimci tayfa kale surlarına dayanan askerler gibi safları sıklaştırdı maşallah. Yenilgilerde ortada olmayanlar 2 gündür feci şekilde aktif. Adam terimin 4 senede 10 maçta yaptıramadığı hücum çıkışını 1 maçta yaptırdı. Defans defans diyorsunuz. Nelsson bi gelsin bakalım. Keşke bu kadar yaygara kopartacağınıza terim hocanıza biraz eleştiride bulunsaydınız. Ayrıca bu Hatay terimlede bizi 2 kez tokatladı. Küme düşen takımlara aldığımız rezil yenilgileri söylemiyorum bile

tertemiz konuşmuş, bahanelere sığınmamış kral

8 hafta bu takımı izlemiş bu adam öyle mi o zaman boşa izlemiş. 8 hafta ismailde ne gördü ? 54 de aytaçı oyuna alıyor. 80'de morutan giriyor. City'de görev aldı diye hoca sanıyorlar galiba
Haftalardır oynayan öyle ya da böyle bir kaleci sonuçta ve senin ilk yedeğin. Ne yapmasını beklerdiniz?

8 hafta bu takımı izlemiş bu adam öyle mi o zaman boşa izlemiş. 8 hafta ismailde ne gördü ? 54 de aytaçı oyuna alıyor. 80'de morutan giriyor. City'de görev aldı diye hoca sanıyorlar galiba
Dünyadaki bütün profesyonel takımlarda hangi kalecinin oynayacağının kararını kaleci antrenörü belirler. hafta boyu kalecilere antrenman yaptıran form durumlarını takip eden teknik direktör değil kaleci antrenörüdür çünkü. kaleci antrenörü teknik direktöre hangi kalecinin daha önde olduğunu bildirir. teknik direktör de iletilen bilgiler ışığında son kararı verir. Sezon başı İsmail'i 2. kaleci olarak yeterli gören de hala onu kaleye koyan da Fadıl Koşutan. Terim'in ekibi komple dağıtılırken gitmesini en çok istediğim kişiydi kendisi ama yine kulüpte kaldı bir şekilde.

Haftalardır oynayan öyle ya da böyle bir kaleci sonuçta ve senin ilk yedeğin. Ne yapmasını beklerdiniz?

Ne yapmasını beklerdim. Fatih öztürkü kullanmasını beklerdim. Kullanmıyormusun berk balaban jankat yılmaz gibi gençleri kullanmasını beklerdim. Kaleye beton direk diksek ismail kadar kurtarırdı.

Geri
Üst Alt