Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Olmazdı gibi.__Torreira __Amrabat
________İlkay
çok iyi olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmazdı gibi.__Torreira __Amrabat
________İlkay
çok iyi olurdu.
GaaakZiyak nedir yahu
iyi 1 hamle unfortunately
Ulan daha 1 hafta önce şampiyon olduk biraz keyiflenEyvah hojbjorg zu ifb ha?
Stil olarak alakaları olmayan iki adamdan bahsediyorsun, aksini söylüyorlar hala ısrar ediyorsun. Zonzi sıfır top kapmayla maç oynuyordu Amrabat’ın en büyük olayı top kapmak.onu soylemeyi unuttum bide Kel.bi benzer yonleri daha var.Nzonziyide deli gibi ovuyolardi.
Akan işin boksunu çıkardı MuradımUlan daha 1 hafta önce şampiyon olduk biraz keyiflenHer gün boks antrenmanlarında öğrencilerinden hırsını alıyon zaten
![]()
Dursun Ozbek: Hazırlıklarımızı hazirladikGüzel haber duyum vs verin yav moralim bozuk yarin yine is bikdim bu köle hayattan
Sebep ?Olmazdı gibi.
Ucuz ve saglikli olsunBaba teknik, süratli, çabuk, savaşçı, liderlik vasıflarına sahip ee daha ne olsun ?
Fatih hocamizi sokmadigin kılık kalmadı. Yetheerr
Erden baskan istifa ederse eger, ki öyle gözüküyo, duygusal, hüzün dolu gsc veda sarkisi bekliyoruz üstad
Çok defansif geldi gözüme. Bi de Amrabatı oyun olarak beğenmiyorum maalesef. Üstüne faslı olması da sıkıntı. Bir de gurbetçi kontenjanından dolay keremi gönderme mevzusu var. Vs..Sebep ?
Gecen seneki Vecino ve Amrabat hamleleri Okan Buruk’un 6 istedigini gosteriyor. Umarim Angelino’daki gibi patlamaz, bu iki eder.
Ya 2 adet önlibero ve muhtesem 1 on numara ile oynayacagiz ya da 6-8-8.5
Sent from my iPhone using Tapatalk
O zaman Portekiz ligindeki Franco gibi bir isim keşfetmemiz lazım SerdarımUcuz ve saglikli olsun